https://kolorline.hu/Lakossági tájékoztató rágcsálóirtásról

Lakossági tájékoztató rágcsálóirtásról

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy 2020. április 14-től Kazincbarcika város településén belül teljes rágcsálóirtást végzünk.

A településen belül kihelyezésre kerülő rágcsálóirtó dobozokhoz, irtószerfűzérekhez hozzá nyúlni tilos, és veszélyes.
A rágcsálóirtó dobozok, irtószerfűzérek véralvadásgátló készítményt tartalmaznak, amely emberre és háziállatra veszélyes lehet. 
A véralvadás gátló készítmény ellenanyaga a K-1 vitamin.
Felelős gázmester:
Hudák Péter
Telefon: +36 20 965-1612.
Polgármesteri Hivatal részéről:
Lizák János
Telefon: +36 20 8239-920
A fent említett elérhetőségeken felvilágosítást kérhetnek az irtásról, illetve a használt készítmények biztonsági adatlapjairól. 

Kérjük Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatásának szíves tudomásul vételét!

További híreink

Bővítik a rudabányai állatmenhelyet

Dátum: 2021. jan 17. 08:00

Egyre népszerűbb a mentett állatok örökbefogadása hazánkban is, ezt bizonyítja a tavalyi évben megnyílt Borsod Állatvédő Alapítvány Rudabányai telephelye, ahová az ország minden részéről érkeznek örökbefogadók.

Központi felvételi – jó, ha tudod!

Dátum: 2021. jan 16. 10:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnáziumba az általános iskolások számára a központi írásbeli vizsgát 2021. január 23-án, 10.00 órától tartják. Mivel az egészségügyi vészhelyzet továbbra is fennáll, különleges szabályok szerint tervezik megtartani a vizsgát. Az iskola kéri, hogy mindenki maradéktalanul tartsa be a szabályokat.

Brexit – mi változott?

Dátum: 2021. jan 16. 08:00

Az Egyesült Királyság 2020. február 1-jén kilépett az Európai Unióból (EU) és 2021. január 1-jén elhagyta az EU vámunióját is, ezért a magyar kereskedők, vállalkozások és állampolgárok is jelentős változásokat tapasztalhatnak a brexit miatt.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2021. január 15.

Dátum: 2021. jan 15. 15:07

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Szép jövőért Zsombinak!

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk