https://kolorline.hu/Lakossági tájékoztató rágcsálóirtásról

Lakossági tájékoztató rágcsálóirtásról

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Tájékoztatjuk városunk lakosságát, hogy 2020. április 14-től Kazincbarcika város településén belül teljes rágcsálóirtást végzünk.

A településen belül kihelyezésre kerülő rágcsálóirtó dobozokhoz, irtószerfűzérekhez hozzá nyúlni tilos, és veszélyes.
A rágcsálóirtó dobozok, irtószerfűzérek véralvadásgátló készítményt tartalmaznak, amely emberre és háziállatra veszélyes lehet. 
A véralvadás gátló készítmény ellenanyaga a K-1 vitamin.
Felelős gázmester:
Hudák Péter
Telefon: +36 20 965-1612.
Polgármesteri Hivatal részéről:
Lizák János
Telefon: +36 20 8239-920
A fent említett elérhetőségeken felvilágosítást kérhetnek az irtásról, illetve a használt készítmények biztonsági adatlapjairól. 

Kérjük Kazincbarcika Város Önkormányzata tájékoztatásának szíves tudomásul vételét!

További híreink

Kolorcity Kazincbarcika SC – Megszakadt a veretlenségi sorozat

Dátum: 2020. okt 28. 13:44

Megszakadt a Kolorcity Kazincbarcika SC utóbbi négy mérkőzése óta tartó veretlenségi sorozata. A Vitelki legénység vasárnap hazai pályán a Szombathelyi Haladástól kapott ki 0:1-re.

Nyilas Misi Ösztöndíj Program – A tehetség kincs!

Dátum: 2020. okt 28. 12:12

A Magyar Református Szeretetszolgálat 2020/2021 tanévben is meghirdeti a Nyilas Misi Ösztöndíj Programot. A Program keretében rendszeres anyagi támogatást biztosítanak magyarországi, kárpátaljai, erdélyi, felvidéki és délvidéki oktatási intézményekben tanuló, olyan kiemelkedően tehetséges magyar tanulók számára, akik szerény anyagi lehetőségekkel rendelkeznek.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. október 27.

Dátum: 2020. okt 27. 14:45

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Fedett Uszoda – változik az ünnepi hétvége nyitvatartása

Dátum: 2020. okt 27. 10:39

Ezúton tájékoztatjuk Kedves Vendégeinket, hogy az Észak-keleti Liga Kupa Területi Utánpótlás Vízilabda-bajnokság miatt 2020. október 30-án (pénteken) változik az uszoda nyitvatartása.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk