https://kolorline.hu/Kazincbarcikai Rendőrkapitányság – Heti közlekedési helyzet

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság – Heti közlekedési helyzet

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén három közlekedési baleset történt, melyből két esetben a járművezető nem biztosított elhaladási elsőbbséget az útkereszteződésben, illetve körforgalomba történő becsatlakozáskor, egy esetben pedig nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett. A balesetek során a járművekben dologi kár keletkezett, személyi sérülés nem történt.

Az elmúlt héten két esetben rendeltünk el nyomozást, járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt. Az egyik esetben Rudabányán egy helyi lakos vezetői engedély nélkül közlekedett, mely során anyagi káros közlekedési balesetet okozott. A rendőri intézkedés során alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, ezért a jármű vezetőjét mintavételre előállítottuk. A másik esetben, Sajószentpéteren egy alacskai lakos került ellenőrzés alá, mely során megállapítást nyert, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért előállítását követően gyanúsítottként került kihallgatásra.

További híreink

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítására.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk