https://kolorline.hu/Sportolási lehetőségek Kazincbarcikán

Sportolási lehetőségek Kazincbarcikán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A koronavírus-járvány megjelenése után, számos mozgásformáról kénytelenek voltak lemondani Kazincbarcika lakói is. Viszont a szigorítások lazulásával a sportolási lehetőségek száma is bővülni látszik, bár még nem tért vissza a megszokott kerékvágásba.

Kazincbarcika egy igazán sportos város. A lakóknak számos sportolási lehetőség áll a rendelkezésükre, viszont a koronavírus megjelenésével ez a szám visszaesést mutatott. Bezártak az edzőtermek, az uszoda, a klubok sem folytathatták normál rendszerben edzéseiket, és a városban lévő kondiparkok használata is tiltottá vált.

A Magyar Kormány rendelkezései alapján május 4-étől a Pest megyén kívül eső településeken megszűnt a kijárási korlátozás, így a sportolási lehetőségek is bővültek városunkban. A futás mellett akár kerékpározni, és túrázni is szabadon elmehetünk a környéken. Sorban nyitnak az edzőtermek, így akár az otthoni edzéseket fel is válthatja a konditermekben folytatott mozgás. A játszóterek látogatása sem tiltott már, tehát a kondiparkok használata sem.

Az, hogy részben visszakapjuk a veszélyhelyzet előtti életünket, mindenki számára örömteli, viszont a vírus nem tűnt el, a járvány továbbra sem ért véget. Az enyhítő rendelkezések bevezetésével is fontos betartani az általános védelmi szabályokat.

További híreink

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk