https://kolorline.hu/Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. május 27.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. május 27.

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Helyzetjelentés: Kazincbarcika város illetékességi területén járványügyi megfigyelés alatt álló személyek száma 39 fő. Járványügyi elkülönítés alatt senki nem áll.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

A Magyar Kormány rendelkezései alapján a koronavírus elleni védekezés a második ütembe érkezett. Minden településen megszűnt a kijárási korlátozás, ezáltal számos, a vírusfertőzés elleni védekezést szolgáló intézkedés is érvényét vesztette. Fontos tudni, hogy a vírus nem tűnt el, a járvány továbbra sem ért véget. Az enyhítő rendelkezések bevezetésével a fertőzés lehetősége minden eddiginél magasabb. Ezért kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!


Ózdra költözik a Kazincbarcikai Tankerületi Központ, változnak az elérhetőségek

Június 2-ától a Kazincbarcikai Tankerületi Központ ózdi telephelyre költözik. Markovicsné Demeter Edina tankerületvezető és munkatársai a továbbiakban az Ózd, Vasvári u. 56. szám alatt látják el feladataikat, az e-mail-es elérhetőségek nem változnak.


Június 2-ától kisebb létszámmal, felzárkóztató jelleggel indulnak újra az iskolák

A Pollack Mihály Általános Iskola és kazincbarcikai tagiskoláiban június 2-ától a tanév végéig szülői kérésre 120-120 gyerek, pedagógusi behívásra 200 diák tér vissza az iskolapadba. A tanévzárók és ballagások kapcsán további információkat később közöl az iskola vezetősége. Az IJROK Tompa Mihály Általános Iskolában a szülői igényfelmérések és a fenntartóval történő egyeztetések még tartanak.


Május 31-étől ismét igényelhetők az ingyenes szelektív-, zöld- és üveghulladék gyűjtőzsákok

A megnövekedett igényekre tekintettel 2020. május 31-ét követően ismételten lehetőséget biztosít a BMH Nonprofit Kft. felhasználói számára az ingyenes szelektív-, zöld- és üveghulladék gyűjtőzsákok átvételére az ügyfélszolgálati irodákban.

A gyűjtőzsákok átvételére kizárólag előzetes időpont egyeztetés útján van lehetőség a zsakigenyles@bmhnonprofit.hu e-mail címen.
Az időpont kérésben a felhasználóknak szükséges megadniuk a szolgáltatásukhoz kapcsolódó adatokat (felhasználó neve, felhasználási hely címe).
A kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel az ügyfelek és dolgozók egészségének megőrzése érdekében az ügyfélszolgálati irodák továbbra is zárva tartanak, kizárólag a gyűjtőzsákok átvételére van lehetőség – egyéb ügyintézésre nincs mód.
A gyűjtőzsákok átvétele során kötelező a szájat és orrot eltakaró eszköz (védőmaszk, sál, kendő) viselése.


Köszönjük, hogy vigyáznak magukra, egymásra!

Szitka Péter polgármester
Klimon István alpolgármester

További híreink

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk