https://kolorline.hu/Ismét lehet pályázni elektromos autó vásárlására

Ismét lehet pályázni elektromos autó vásárlására

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Újra kiírták a pályázatot a villanyautó vásárlásra. A fogyasztói kör szélesítése mellett a pályázat célja a jobb elérhetőség megteremtése, valamint a klíma- és környezetvédelem is.

Egyre több helyen lehet találkozni villanyautóval, sokan választják ezt a fajta közlekedési eszközt. Sőt ma már a zöld autók mellett robogók, buszok is közlekednek városszerte, hiszen a városi forgalomban az egyik legideálisabb környezetkímélő közlekedési eszköz. Viszont az innovatív technológiájuk miatt a villanyautók ára jóval a klasszikus üzemű autók felett van. Ezért is érdemes áttekinteni az újra kiírt pályázat feltételeit.

A megújult feltételek szerint a támogatás sávosan elérhető. 11 millió forint véltelárig maximum 50%, de legfeljebb 2,5 millió forint, 11 és 15 millió forint között maximum 500 ezer forint támogatás pályázható. A támogatást magánszemélyek, cégek, egyéni vállalkozók, önkormányzatok egyaránt igénybe vehetik. Az autóra vonatkozó két legfontosabb kritérium, hogy kizárólag tisztán elektromos, új gépkocsi lehet.

Az elmúlt időszakban Kazincbarcika Város Önkormányzata, kettő darab elektromos autó töltőt telepített a Jószerencsét út 1/A szám alatt, valamint a Munkácsy téren. A számtalan funkcióval felszerelt, Smart töltőoszlopok használata az üzembe helyező ELMÜ-ÉMÁSZ szerint rendkívül biztonságos, és a töltési pontonként 22 kW-os töltési teljesítménynek köszönhetően hatszor gyorsabban töltik fel az elektromos járműveket, mint a háztartásokban dugaszolóaljzat segítségével végzett töltés esetében. A töltési folyamat egyszerű és kényelmes, amelyet a Plug & amp; Charge (Csatlakozz & amp; Tölts) választásával, internet segítségével, illetve a telefonos hotline-on vagy alkalmazáson keresztül is el lehet indítani majd.

További híreink

Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ közleménye az idősotthonok látogatási rendjéről

Dátum: 2020. júl 13. 13:25

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ által működtetett bentlakásos idősellátó intézményegységekben szigorú biztonsági szabályok betartásával van lehetőség a látogatásra.

Lakossági tájékoztató az elmaradt előadások jegyeinek visszaváltásáról

Dátum: 2020. júl 13. 11:17

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmaradt Tompeti és Barátai produkcióra, illetve a későbbi időpontra halasztott programokra: a Kassai Thália Színház Légy jó mindhalálig előadására, Prof. dr. Bagdy Emőke, Pszichofitness: kacagj, kocogj, lazíts, érints, segíts! című előadására, a Zorán koncertre, valamint a Hadart Színház Oscar című előadására szóló jegyek július 17-éig még visszaválthatók. Az előre megvárásolt jegyek és bérletek az új időpontokra is érvényesek.

Barcika Szolg Kft. – Közlemény melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2020. júl 13. 09:56

Tisztelt Felhasználóink! A Barcika Szolg Kft. értesíti a város melegvíz-szolgáltatást igénybe vevő felhasználóit, hogy a fűtőerőmű egyes berendezéseinek karbantartása, valamint a városi távhővezeték rendszeren tervezett munkavégzés miatt az alábbi időpontokban a távhőszolgáltatással összefüggő használati melegvíz-szolgáltatás a teljes városban szünetel.

Veszélytelen fürdőzés - Szabályok és tanácsok

Dátum: 2020. júl 12. 08:00

Itt a vakáció, megérkezett a meleg is. Gyermekek és szüleik hűsölnek a strandokon, tavaknál és a nyílt vizek mellett.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk