https://kolorline.hu/Megtartják a ballagásokat

Megtartják a ballagásokat

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Június 15-éig tart az általános iskolai tanév, de van lehetőség gyermekfelügyeletre és szülői hozzájárulással felzárkóztatásra is a kazincbarcikai iskolákban. A Pollack Mihály Általános Iskolában és tagiskoláiban június 2-ától a tanév végéig szülői kérésre összesen 120 gyermek, pedagógusi behívásra csaknem 200 diák tért vissza az iskolapadba.

2020. június 15-ig folytatódik a digitális munkarend az általános iskolákban. Június 2-től a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola valamennyi tagintézménye, valamint a Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Református Általános Iskola is kinyitott.
Azok a szülők, akik a gyermekfelügyeletet nem tudták megoldani, jelezhették igényüket az intézményekben, ahol 10 fős csoportokban foglalkoznak a gyerekekkel.
Azokat a tanulókat, akiknél a szaktanárok, tanítók úgy ítélik meg, hogy szükségük van tudásuk megerősítésére, tanulásuk támogatására, felzárkóztatásukra, őket egyéni vagy kiscsoportos foglalkozásokra, konzultációkra hívták be, amihez az érintett szülő hozzájárulása is szükséges.


A szülők, amennyiben gyermeküknek nincs szüksége felzárkóztatásra, úgy dönthetnek arról, hogy a tanév végéig otthon folytatják a digitális oktatást.
A tanév június 15-ig tart, de június 16 és 26 között is biztosított a gyermekfelügyelet a következő tanévre történő eredményes felkészülés, valamint a szülők terheinek csökkentése érdekében.

A Pollack Mihály Általános Iskolában és tagintézményeiben megtartják a ballagásokat szigorú biztonsági előírások betartásával. Minden intézményben egyszerre csak egy nyolcadikos osztály ballaghat, minden gyermek 2 fő felnőttet, hozzátartozót vihet magával. 100 főnél nem tartózkodhat több ember 1-1 ballagáson. A nyolcadikos tanulók búcsúztatását szabad térben az iskolák udvarán tartják majd. A hagyományos értelemben vett tanévzáró ünnepségek elmaradnak, helyettük az osztályfőnökök bizonyítványosztást tartanak külön-külön osztályonként.

Ballagások időpontja:

június 19.

Pollack Mihály Általános Iskola – 08:30 és 10:00 óra

Pollack Mihály Általános Iskola Ádám Jenő Tagiskola – 10:00 és 11:30 óra

Pollack Mihály Általános Iskola Dózsa György Tagiskola – 09:00 és 11:00 óra

Pollack Mihály Általános Iskola Árpád Fejedelem Tagiskola – 09:30 és 11:00 óra

Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskola – 15:00 és 16:00 óra

 

További híreink

Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ közleménye az idősotthonok látogatási rendjéről

Dátum: 2020. júl 13. 13:25

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ által működtetett bentlakásos idősellátó intézményegységekben szigorú biztonsági szabályok betartásával van lehetőség a látogatásra.

Lakossági tájékoztató az elmaradt előadások jegyeinek visszaváltásáról

Dátum: 2020. júl 13. 11:17

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmaradt Tompeti és Barátai produkcióra, illetve a későbbi időpontra halasztott programokra: a Kassai Thália Színház Légy jó mindhalálig előadására, Prof. dr. Bagdy Emőke, Pszichofitness: kacagj, kocogj, lazíts, érints, segíts! című előadására, a Zorán koncertre, valamint a Hadart Színház Oscar című előadására szóló jegyek július 17-éig még visszaválthatók. Az előre megvárásolt jegyek és bérletek az új időpontokra is érvényesek.

Barcika Szolg Kft. – Közlemény melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2020. júl 13. 09:56

Tisztelt Felhasználóink! A Barcika Szolg Kft. értesíti a város melegvíz-szolgáltatást igénybe vevő felhasználóit, hogy a fűtőerőmű egyes berendezéseinek karbantartása, valamint a városi távhővezeték rendszeren tervezett munkavégzés miatt az alábbi időpontokban a távhőszolgáltatással összefüggő használati melegvíz-szolgáltatás a teljes városban szünetel.

Veszélytelen fürdőzés - Szabályok és tanácsok

Dátum: 2020. júl 12. 08:00

Itt a vakáció, megérkezett a meleg is. Gyermekek és szüleik hűsölnek a strandokon, tavaknál és a nyílt vizek mellett.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk