https://kolorline.hu/Megtartják a ballagásokat

Megtartják a ballagásokat

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Június 15-éig tart az általános iskolai tanév, de van lehetőség gyermekfelügyeletre és szülői hozzájárulással felzárkóztatásra is a kazincbarcikai iskolákban. A Pollack Mihály Általános Iskolában és tagiskoláiban június 2-ától a tanév végéig szülői kérésre összesen 120 gyermek, pedagógusi behívásra csaknem 200 diák tért vissza az iskolapadba.

2020. június 15-ig folytatódik a digitális munkarend az általános iskolákban. Június 2-től a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola valamennyi tagintézménye, valamint a Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Református Általános Iskola is kinyitott.
Azok a szülők, akik a gyermekfelügyeletet nem tudták megoldani, jelezhették igényüket az intézményekben, ahol 10 fős csoportokban foglalkoznak a gyerekekkel.
Azokat a tanulókat, akiknél a szaktanárok, tanítók úgy ítélik meg, hogy szükségük van tudásuk megerősítésére, tanulásuk támogatására, felzárkóztatásukra, őket egyéni vagy kiscsoportos foglalkozásokra, konzultációkra hívták be, amihez az érintett szülő hozzájárulása is szükséges.


A szülők, amennyiben gyermeküknek nincs szüksége felzárkóztatásra, úgy dönthetnek arról, hogy a tanév végéig otthon folytatják a digitális oktatást.
A tanév június 15-ig tart, de június 16 és 26 között is biztosított a gyermekfelügyelet a következő tanévre történő eredményes felkészülés, valamint a szülők terheinek csökkentése érdekében.

A Pollack Mihály Általános Iskolában és tagintézményeiben megtartják a ballagásokat szigorú biztonsági előírások betartásával. Minden intézményben egyszerre csak egy nyolcadikos osztály ballaghat, minden gyermek 2 fő felnőttet, hozzátartozót vihet magával. 100 főnél nem tartózkodhat több ember 1-1 ballagáson. A nyolcadikos tanulók búcsúztatását szabad térben az iskolák udvarán tartják majd. A hagyományos értelemben vett tanévzáró ünnepségek elmaradnak, helyettük az osztályfőnökök bizonyítványosztást tartanak külön-külön osztályonként.

Ballagások időpontja:

június 19.

Pollack Mihály Általános Iskola – 08:30 és 10:00 óra

Pollack Mihály Általános Iskola Ádám Jenő Tagiskola – 10:00 és 11:30 óra

Pollack Mihály Általános Iskola Dózsa György Tagiskola – 09:00 és 11:00 óra

Pollack Mihály Általános Iskola Árpád Fejedelem Tagiskola – 09:30 és 11:00 óra

Pollack Mihály Általános Iskola Kazinczy Ferenc Tagiskola – 15:00 és 16:00 óra

 

További híreink

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk