https://kolorline.hu/Első hét az iskolában

Első hét az iskolában

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Június másodikától oktatási céllal is használhatók lettek az iskolaépületek. Szigorú szabályok mellett a Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola valamennyi tagintézménye, valamint a Irinyi János Református Oktatási Központ Tompa Mihály Református Általános Iskola is kinyitott.

Az iskolákban a tanév végéig, június 15-éig érvényben marad a tantermen kívüli digitális munkarend, a tanév hossza nem változik. Azonban június másodikától, ha az intézmény és a pedagógusok szükségét látják, kiscsoportos konzultációt, egyéni felkészítést már tudnak szervezni az elmúlt hónapok tudásának megerősítéséért, felzárkóztató jelleggel.

A Pollack Mihály Általános Iskola és tagintézményeiben két részre lehet osztani azoknak a gyerekek táborát, akik már látogatják az intézményeket – árulta el Kondorné Sztojka Ágnes intézményvezető. Egyrészt vannak azok a tanulók, akik számára a szülők kérték a felügyeletet. Ők körülbelül százan vannak. Elsősorban az alsó tagozatos szülők voltak azok, akik éltek a lehetőséggel. Persze ez a felügyelet nem csupán megőrzést jelent, hanem a tanító nénik, személyesen foglalkoztatják a gyerekeket, tanulnak velük. Másrészt, vannak azok a diákok, akiket azért hívtak be személyesen, mert nem volt elég jegyük, vagy a tanulástámogatás érdekében, szükségük volt a felzárkóztatásra. Ők körülbelül kétszázan vannak az iskola intézményeiben.

További híreink

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állást, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk