https://kolorline.hu/KBSC – Utánpótlás játékosokat várnak

KBSC – Utánpótlás játékosokat várnak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A KBSC FC várja egészen óvodás kortól 19 éves korig lányok és fiúk jelentkezését utánpótlás csapataiba.

A nyílt edzések szinte minden délután (korosztálytól függően 14:00 – 19:00 között) megtekinthetők a KSK sporttelepén, ahol személyesen is találkozhatnak az edzőkkel a sportág iránt érdeklődő gyerekek és szüleik.

Az edzések időpontjairól és bővebb információért keressék a +36 20 414 4842-es telefonszámot, illetve tájékozódjanak a honlapon (www.kbsc.hu)!


Miért jó focizni?

A labdarúgás nem véletlenül az egyik legnépszerűbb sportág az egész világon. Nemcsak szórakoztató elfoglaltság, de rendkívül egészséges, és sokat segít a gyerekek fizikális és mentális fejlődésében egyaránt. A rendszeres mozgásnak köszönhetően nő a gyerekek erőnléte és ügyessége, emellett az, hogy egy csapathoz tartoznak, egy célért küzdenek kitartó, fegyelmezett, önzetlen és kiegyensúlyozott személyiséggé teszi őket.  Ez a sport összehozza a játékosokat, a családot és szurkolókat is. A KBSC kiemelt figyelmet fordít az utánpótlás-nevelésre. Aktív résztvevője a Bozsik-programnak.  A program célja a „grundkorszak” újraszervezése, a játéköröm biztosítása, a játék megszerettetése, az egyesületi tömegbázis kialakítása és szélesítése, a tehetséges gyermekek áramoltatása a sportszervezetekbe. A rendszeres edzések és oktatáson kívül biztosított a gyerekek mérkőzési lehetősége is. Az ifjú focistapalánták két-három hetente Bozsik tornákon, fesztiválokon hetente mutathatják be tudásukat.
A nagypályás, az U14, U15, U17, U19-es csapatok pedig a szeptembertől induló utánpótlás-bajnokságokon bizonyíthatnak hétvégente. Minden korosztály számos egyéb hazai és nemzetközi labdarúgótornán vesz részt egész évben, ahol évek óta szép sikereket érnek el. Számos az egyesületben nevelkedett játékokos játszik már magyarországi utánpótlás akadémiákon, felnőtt nb-s csapatokban.
A technikai fejlődésről, a korosztályokra bontott, testreszabott edzésekről, a kiváló edzők gondoskodnak, akik délutánonként örömmel és felkészülten várják az újonnan csatlakozni akaró lányokat és fiúkat is az óvodásoktól egészen a 19 évesekig. A csapatedzések mellett az egyéni képzésre is nagy hangsúlyt fektetnek a klubnál.
A klub minden felszerelést, sporteszközt biztosít az edzéseken való részvételhez, folyamatosan fejleszti eszköztárát. 

Kiemelt Képzési Központ Kazincbarcikán

A stáb és a vezetőség folyamatosan dolgozik a KBSC szakmai színvonalának emelésén. A klub elkötelezett a női labdarúgás fejlesztéséért, ami eredményeként a 2020/2021-es bajnoki évre a Magyar Labdarúgó Szövetségtől „Kiemelt Képzési Központ” (KKK) minősítést kapott, mely az egyesület női labdarúgásának további fejlesztésére, bővítésére irányul.
A KKK-minősítést a következő bajnoki szezonra összesen 20 csapat kaphatta meg (8 Elit Központ, 12 Fejlesztési Központ felosztásban). A kazincbarcikaiak az utóbbi kategóriára pályáztak és nyertek besorolást.
A KBSC  célja a térség női labdarúgásának fejlesztése, a leány, női labdarúgók létszámának bővítése és magasabb színvonalú szakmai munka révén a felnőtt labdarúgás utánpótlás bázisának biztosítása. A klub a következő bajnoki szezonban az NBII-ben elindítja a felnőtt női labdarúgócsapatát, illetve bővíti az utánpótlás csapatok körét. Idén ősztől az U19-es és az U16-os csapat mellett már az U14-es korosztályban is indít csapatot, de az alacsonyabb korosztályokban is be lehet kapcsolódni az edzésekbe, mérkőzésekbe. A Boros László irányításával működő női szakág várja a focizni vágyó lányok jelentkezését. 
Érdeklődni a +36 30 830 6660-as telefonszámon lehet.


pályabeosztás

További híreink

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítása.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk