https://kolorline.hu/Kolor kölyök táborok

Kolor kölyök táborok

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Barcika Art Kft. idén nyárra hét héten keresztül kínál napközis jelleggel különböző tematikájú táborokat a gyermekek számára. A rendezvények ideje alatt, a szervezők fokozott figyelmet szentelnek a járványügyi szabályok betartására.

Egészen júniustól augusztus végéig várja a Barcika Art Kft. különböző táborokkal a gyerekeket. Színes választékkal, sporttáborral, színjátszó táborral, élménytáborral, szabadidős táborral és kézműves táborokkal készülnek a szervezők. A napközis foglalkozások a Nemzeti Népegészségügyi Központ aktuális járványügyi szabályait követve, csökkentett létszámmal, kis csoportban fogadja majd a gyerekeket, illetve a szervezők a lehető legtöbb időt tervezik a szabadban tölteni.

Kézműves tábor

A tábor célja, hogy a gyermekek egy kreatív és alkotó közösség tagjaivá váljanak, melyben a közös munka fejleszti a gondolkodást, a kommunikációt és színesíti a fantáziájukat. A tábor ideje alatt intenzív óraszámban vesznek részt kézműves foglalkozásokon, megismerkednek hagyományos és modern kézműves technikákkal. A finommozgásos feladatok által biztosabbá válik az eszközhasználatuk, és az alkotás napról napra nagyobb örömet szerez számukra. A szervezők olyan 6 és 12 év közötti gyerekek jelentkezését várják, akik szabadidejükben is szeretnek alkotni, és vágynak új ismeretek elsajátítására. A kézművesség mellett számos olyan élménnyel gazdagodhatnak a gyerekeket, ahol kikapcsolódhatnak és a játéké a főszerep.

A tábor ideje: I. 2020. június 22-26. ill. II. 2020. augusztus 24-28.

Helyszín: Gyermekek Háza-Kézművesház 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Max létszám: 40 fő

Részvételi díj: 13.000 Ft háromszori étkezéssel

Jelentkezési és fizetési határidő: I. június 15. ill. II. július 31.

Érdeklődni: 20/512-98-73

Színjátszó tábor

A Színjátszó Tábor megszervezésének célja, a nyári vakáció hasznos eltöltése interaktív formában, szakképzett emberek irányításával. A színjátszás, a színpadi munka megszerettetése, a színpad mögötti élet megismertetése mindenkivel, aki kedvet érez e csodálatos világ felfedezéséhez. Például a műhelymunka, beszéd- és ritmusgyakorlatok, színpadi mozgás és koreográfia, díszlet – és jelmeztervezés, konfliktuskezelés, fakultatív program, hangszersimogató, kötetlen beszélgetések várják a gyerekeket, ahol a tábor során egy országosan ismert színésszel is találkozhatnak.

A tábor ideje: 2020. július 13-17.

Helyszín: Egressy Béni Művelődési Központ 3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.

Max létszám: 20 fő

Részvételi díj: 30.000 Ft háromszori étkezéssel

Jelentkezési és fizetési határidő: július 1.

Érdeklődni: 20/489-01-69

Élménytábor

A gyerekkorban szerzett élmények mindenki számára fontosak. Az Élménytábor alatt öt teljes napig a játék, a közösség, az új kalandok és önmagunk megismerése a cél. A gyerekek egy rendkívüli rajzóra keretein belül találkozhatnak Vámos Róbert gyerek coach-csal, akitől megtudhatják, hogy semmi sem lehetetlen és minden sikerül. A programok között szerepel a rekesz és falmászás, a lovaglás, illetve egy egyetemi professzor beavatja a gyermekeket a fizika rejtélyes világába. A táborban szerzett élményeket egy pszichológus-művész páros irányításával a gyerekek lefestik, valamint a szervezők túrával is készülnek és látogatást szerveznek a Miskolci Állatkert és Kultúrparkba. A táborba 8 és 15 év közötti kalandra vágyó gyerekek jelentkezését várják.

A tábor ideje: 2020. július 27-31.

Helyszín: Gyermekek Háza-Kézművesház 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Max létszám: 30 fő

Részvételi díj: 25.000 Ft háromszori étkezéssel

Jelentkezési és fizetési határidő: július 1.

Érdeklődni: 20/512-98-73

Szabadidős tábor

A tábor célja a nyári szabadidő hasznos eltöltése. Ennek érdekében a szervezők különböző csoportos programokkal, társasjátékokkal, vetélkedőkkel, és mozival készülnek a gyeremekek számára. Emellett a szabadba is sok játékot terveznek, illetve egy izgalmas túrát, ahol egy geoládát keresnek majd megkeresni. Székelyföldiné Gór Ágnes dietetikus "Hogyan étkezzünk egészségesen" című előadását követően, a tábor résztvevői, közösen ételt készítenek. A Szabadidős tábort 8-14 év közötti gyermekeknek ajánlják a szervezők.

A tábor ideje: I. 2020. július 20-24. ill. II. augusztus 3-7.

Helyszín: Gyermekek Háza-Kézművesház 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Max létszám: 40 fő

Részvételi díj: 13 000 Ft háromszori étkezéssel

Jelentkezési és fizetési határidő: július 1.

Érdeklődni: 30/412-68-50

Sporttábor

A tábort olyan 8-14 éves gyerekek számára ajánlják a szervezők, akiknek mindene a sport, szeretnek mozogni, és akik nyitottak bármilyen sportág kipróbálására. Az egy hét alatt több mint tíz sportágban próbálhatják ki tehetségüket a gyerekek. Többek között kosárlabda, futball, tenisz, kézilabda, lovaglás, bicikli, is képviselteti magát a táborban. A foglalkozáson minden nap változatos programokkal várják a gyerekeket.

A tábor ideje: 2020. augusztus 10-14.

Helyszín: Gyermekek Háza-Kézművesház 3700 Kazincbarcika, Rákóczi tér 9.

Max létszám: 20 fő

Részvételi díj: 25.000 Ft háromszori étkezéssel

Jelentkezési és fizetési határidő: július 31.

Érdeklődni: 30/412-68-50

A táborok létszámainak feltöltése jelentkezési sorrendben történik és a befizetéssel válik véglegessé. A részvételi díj befizetésére a Mezey István Művészeti Központ jegypénztárában, hétköznap 15-18 óra között, a megjelölt határidőig van lehetőség.

Letölthető dokumentumok:

Kölyöktábor jelentkezési lap

Szülői nyilatkozat táborozáshoz

Hozzájáruló nyilatkozat gyermekek adatainak kezeléséhez

 

További híreink

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítására.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk