https://kolorline.hu/Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt időszakban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi ittas járművezetőkkel szemben indult eljárás, valamint a lenti közlekedési balesetek helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Szuhakállóban segédmotorkerékpár vezetője, Kazincbarcikán, illetve Dédestapolcsányban személygépkocsi vezetője úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. A járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholteszter minden esetben pozitív értéket mutatott. A helyszínen mindegyikük vezetői engedélyét elvették, előállításukat követően megkezdődött gyanúsítottként való kihallgatásuk.

Közlekedési balesetek Kazincbarcikán és Sajószentpéteren

Egy személygépkocsi vezetője, Kazincbarcika, Szent Flórián tér 4. szám mellett található parkolóból történő figyelmetlen hátramenet végrehajtása közben nekiütközött az úttest szélén várakozó gépjárműnek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Ugyancsak Kazincbarcikán, az Egressy Béni úton történt az a baleset, melynek során egy személygépkocsi vezetője, parkolóhely megközelítése közben, hátramenetben nekiütközött a mögötte megálló gépjárműnek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Sajószentpéteren, a Penny Market parkolójából történő elindulás során egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére, a védett útvonalon közlekedő gépjármű részére. A vétlen gépjármű vezetője az ütközés elkerülése érdekében az út mellett található vízelvezető árokba hajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett.

 

További híreink

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk