https://kolorline.hu/Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt időszakban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén az alábbi ittas járművezetőkkel szemben indult eljárás, valamint a lenti közlekedési balesetek helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Szuhakállóban segédmotorkerékpár vezetője, Kazincbarcikán, illetve Dédestapolcsányban személygépkocsi vezetője úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. A járművezetőkkel szemben alkalmazott alkoholteszter minden esetben pozitív értéket mutatott. A helyszínen mindegyikük vezetői engedélyét elvették, előállításukat követően megkezdődött gyanúsítottként való kihallgatásuk.

Közlekedési balesetek Kazincbarcikán és Sajószentpéteren

Egy személygépkocsi vezetője, Kazincbarcika, Szent Flórián tér 4. szám mellett található parkolóból történő figyelmetlen hátramenet végrehajtása közben nekiütközött az úttest szélén várakozó gépjárműnek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Ugyancsak Kazincbarcikán, az Egressy Béni úton történt az a baleset, melynek során egy személygépkocsi vezetője, parkolóhely megközelítése közben, hátramenetben nekiütközött a mögötte megálló gépjárműnek. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Sajószentpéteren, a Penny Market parkolójából történő elindulás során egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget az elsőbbségadás kötelező jelzőtábla ellenére, a védett útvonalon közlekedő gépjármű részére. A vétlen gépjármű vezetője az ütközés elkerülése érdekében az út mellett található vízelvezető árokba hajtott. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, a járműben anyagi kár keletkezett.

 

További híreink

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.