https://kolorline.hu/Kézműves táborban alkottak a gyermekek

Kézműves táborban alkottak a gyermekek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Véget ért az első Kolor Kölyök tábor. A kézműves táborban több, mint 40 gyermek vett részt, június 22-e és 26-a között. Már csak néhány szabad hely maradt a Barcika Art Kft. idén nyárra tervezett napközis jellegű táboraira. A színjátszó, a szabadidős és a sporttáborokba még van lehetőség jelentkezni.

A kézműves foglalkozások célja, hogy a gyermekek egy kreatív és alkotó közösség tagjaivá váljanak, melyben a közös munka fejleszti a gondolkodást, a kommunikációt és színesíti a fantáziájukat.


Fotók: Bartók Bence

A tábor ideje alatt a gyerekek karkötőt alkottak makramé fonással, decoupage tárolót, szülinaptárt, tűnemezelt figurákat és az öko műhelyben pomponnal díszített üvegeket készítettek a táborozók. A kézművesség mellett sok játékon, szellemi vetélkedőn, érzékenyítő foglalkozáson, mozin és ki-mit tudon is részt vehettek a táborozók.

Már csak néhány szabad hely maradt az idén nyárra tervezett napközis jellegű táborokon. A kézműves és az élménytábor ugyan már teltházas, ám a színjátszó, a szabadidős és a sporttáborokba még van lehetőség jelentkezni. A táborokról bővebb információt itt találnak.

 

További híreink

Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ közleménye az idősotthonok látogatási rendjéről

Dátum: 2020. júl 13. 13:25

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ által működtetett bentlakásos idősellátó intézményegységekben szigorú biztonsági szabályok betartásával van lehetőség a látogatásra.

Lakossági tájékoztató az elmaradt előadások jegyeinek visszaváltásáról

Dátum: 2020. júl 13. 11:17

Tisztelt Érdeklődők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az elmaradt Tompeti és Barátai produkcióra, illetve a későbbi időpontra halasztott programokra: a Kassai Thália Színház Légy jó mindhalálig előadására, Prof. dr. Bagdy Emőke, Pszichofitness: kacagj, kocogj, lazíts, érints, segíts! című előadására, a Zorán koncertre, valamint a Hadart Színház Oscar című előadására szóló jegyek július 17-éig még visszaválthatók. Az előre megvárásolt jegyek és bérletek az új időpontokra is érvényesek.

Barcika Szolg Kft. – Közlemény melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2020. júl 13. 09:56

Tisztelt Felhasználóink! A Barcika Szolg Kft. értesíti a város melegvíz-szolgáltatást igénybe vevő felhasználóit, hogy a fűtőerőmű egyes berendezéseinek karbantartása, valamint a városi távhővezeték rendszeren tervezett munkavégzés miatt az alábbi időpontokban a távhőszolgáltatással összefüggő használati melegvíz-szolgáltatás a teljes városban szünetel.

Veszélytelen fürdőzés - Szabályok és tanácsok

Dátum: 2020. júl 12. 08:00

Itt a vakáció, megérkezett a meleg is. Gyermekek és szüleik hűsölnek a strandokon, tavaknál és a nyílt vizek mellett.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk