https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Szurkolói klubdélutánt tartottak

Kolorcity Kazincbarcika SC – Szurkolói klubdélutánt tartottak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Szurkolói klubdélutánra várta a Kolorcity Kazincbarcika Sport Club vezetősége az érdeklődőket. A jó hangulatú találkozón a résztvevők megtekintették az új stadiont és kérdéseket tehettek fel a csapatot és a sportlétesítményt érintő témákban. A nap végén a szurkolók bepillantottak a felnőtt csapat edzésébe és találkozhattak Boér Gábor edzővel is.

Tovább folytatódik a sportlétesítmény-beruházás, ugyanis az elmúlt napokban meghatározó pontjához érkezett a kivitelezés végső szakasza. A pályavilágító oszlopok és fényforrások kerültek helyükre a hét elején. Az újonnan kialakított pályavilágítás lehetővé teszi az eseti televíziós közvetítéseket, ami 1200 lux/m2 fényerő biztosításával, akár nemzetközi mérkőzések megtartására is alkalmassá teszi a pályát. Az óriási oszlopokat, amik egyenként 38 méter magasak 2 daru segítségével emelték be a helyükre a szakemberek. Összesen 100 darab, egyenként 1250 W teljesítményű energiatakarékos LED-es fényszóró kapott helyet a 4 oszlopon.

világítás
Fotók: Bodó József

A világítótestek mellett a résztvevők az egyéb beruházásokról is részletes tájékoztatást kaptak a klub képviselőitől a sportközpont új füves pályája melletti lelátón. A jó hangulatú, egymás felé forduló délutáni beszélgetésen szó esett a klubot érintő egyéb változásokról, az utánpótlás szakmai fejlesztéséről, a bevezetendő modern teljesítmény- és video-elemzési eszközökről, a csapator intő személyi, valamint a klubbot érintő arculati változásokról is.

edzés

A délutáni edzés záró gyakorlatainak megtekintése után a szurkolók Boér Gábor vezetővel és munkatársával, Makra Zsolttal találkozhattak. A vezetőedző elmondta, hogy nagyon jó összetételű csapattal végzik a felkészülést, és a bajnokságban szeretnének minél jobb teljesítményt elérni, amihez minden feltétel adott.

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk