https://kolorline.hu/Új nyári órarend a Fitt Barcika programjában

Új nyári órarend a Fitt Barcika programjában

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A rendkívül népszerű Fitt Barcika programsorozat július másodikától új órarenddel várja a sportolás szerelmeseit. Az órarendben szerepel Kanga tréning, jóga, Spinning, hastánc és vízitorna is.

Kedden 11 órától, az Egressy Béni Művelődési Központban hangulatos zene mellett igazi stresszoldó kikapcsolódást ígérnek Nagy Lívia Kanga tréning órái. Kedden és csütörtökön délután 16:30-tól Zwillinger Fannihoz csatlakozhatnak a sportolni vágyók. A Spinning, vagyis a terembiciklis kardióedzés, egy nagyon intenzív, rendkívül hatékony állóképesség, illetve erőnlét fejlesztő testmozgás.

A sportprogram-sorozat kínálatában Sütő Ágnes csütörtök délelőtt 11 órától várja a jóga szerelmeseit. A jóga eredetileg a tudat átalakítását, a karma és az újjászületés körforgásából való megszabadulást elősegítő indiai módszerek és technikák összessége. Este 6 órától Sepsi Klaudia hastánc foglalkozásin vehetnek részt a hölgyek, melynek számos kedvező élettani hatása ismert.

Július 15-től minden szerdán vízitornával várja a mozogni vágyókat Cselei Béláné. A vízitorna nem csak az ellazulást segíti elő, hanem a zsírszövet anyagcseréjét is, valamint serkenti a vénás vérkeringést és a salakanyagok elszállítását, ezáltal hathatós módszer a narancsbőr kialakulásának megakadályozásában.

 

További híreink

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk