https://kolorline.hu/Hamarosan nyit az uszoda

Hamarosan nyit az uszoda

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Folyamatosan dolgoznak a Kazincbarcikai Fedett Uszoda munkatársai az újranyitás érdekében. A kötelező hatósági előírásoknak eleget téve, július 15-én csökkentett, augusztus 13-ától pedig a megszokott nyitvatartással várja az úszni vágyókat a létesítmény.

Március 16-ától zárt be a Kazincbarcikai Fedett Uszoda. A koronavírus okozta bezárás miatt, a vendégek későbbi zavartalan szórakozása érdekében, az uszodában átütemezték erre az időszakra az éves nagy karbantartási munkálatokat. Többek között medenceszigetelési, tárolószigetelési, vízkezelő berendezés javítási, feladatokat láttak el az intézményben. Emellett olyan felújítási munkálatok is zajlottak, amelyek a vendégek uszodahasználatát kényelmesebbé és komfortosabbá teszi.

Halász Béla, az uszoda menedzsere elárulta, a nyitásra való felkészülés egy nagyon összetett feladat. A karbantartási és felújítási munkálatokon túl, a hamarosan megkezdődő vízfeltöltés is hatalmas feladatot jelent. A medencék feltöltése két teljes napon keresztül zajlik, megállás nélkül. Ezután kezdik el a vizet forgatni és kezelni, illetve felfűteni a megfelelő hőmérsékletre.

Az úszás bérletek használati idejét a leállási időszakkal meghosszabbították. Ez azt jelenti, hogy mind a féléves, mind pedig az éves bérletek négy hónappal automatikusan meghosszabbodtak. Abban az esetben, ha úszás oktatáson keresztül történt a bérletvásárlás, az oktatókkal szükséges majd felvenni a kapcsolatot.

Az úszástanfolyamok kidolgozása, kialakítása folyamatban van. A zökkenőmentes tanfolyaminduláshoz az igényfelmérések már zajlanak, jelenleg az oktatóktól várják a visszajelzéseket, amik alapján az uszoda munkatársai el tudják majd készíteni a sávbeosztásokat.

Nyitvatartás július 15-augusztus 12. között:
hétfőtől-vasárnapig 8.00-16.00

Augusztus 13-tól:
hétfő, szerda, péntek: 06.00-18.00
kedd, csütörtök: 08.00-20.00
szombat: 08.00-20.00
vasárnap: 14.00-21.00

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk