https://kolorline.hu/Nyári beszélgetős műsor - Kolorlive Summer a Kolortv-n

Nyári beszélgetős műsor - Kolorlive Summer a Kolortv-n

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Július végéig minden kedden reggel 10 órától és 18 órától Kolorlive Summer – nyári beszélgetős műsorral jelentkezik a Kolortv.

Az adás vendégeit a televízió szerkesztői úgy válogatták össze, hogy a témák könnyed hangvételűek, aktuálisak és informatívak legyenek. A nézők többek között hallhatnak több olyan napközis gyermektáborról, amiket Kazincbarcikán rendeznek, de megismerkedhetnek Oroszi Fannival is, aki fiatal kora ellenére nagyon tehetséges énekes, vagy megtudhatják azt is, hogy mik az idei trendek ételek és finom italok tekintetében.

Ezen kívül a június 30-ai adásban szó lesz az idei Kolorfutás kulisszatitkairól, de a későbbi adásokban hasznos tanácsokat kaphatnak arról, hogy mire figyeljünk a nyári szünidőben, ha például strandra megyünk, vagy a játszóterek környékén közlekedünk.

 

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

TÉRKÉPPEL — Nem áll meg a munka az Újkazinc városrészen és a Paál László utcán sem

Dátum: 2024. ápr 15. 18:57

Az Újkazinc városrészen április 17-től (szerdától) aszfaltmarással folytatódik az útfelújítás, a Paál László utcán pedig ugyanekkortól egy szakasz lezárásra kerül. Mint arról már többször is beszámoltunk: Kazincbarcikán összesen 2,5 km út kap teljesen új aszfaltot.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk