https://kolorline.hu/Eső és jó hangulat Tardonán

Eső és jó hangulat Tardonán

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A festői szépségű Tardonán rendezték meg július 17-én a Tardona Községi Önkormányzata és az Egri Szabadidős és Munkahelyi Sportszövetség által szervezett sportnapot, mely az Újkazinci Baráti Kör februári Senior Sport Kavalkádjának folytatás volt.

Sajnos, a kedvezőtlen időjárás meghiúsította a szabadtérre tervezett programokat, így a jelenlévő csapatok beltéren, a különböző sor - és váltóversenyekkel, ügyességi próbákkal mérték össze tudásukat, de lehetett pingpongozni és csocsózni.


Fotók: Fodorné Kövesdi Ibolya

A bátrabbak kipróbálhatták a buboréklabdát, illetve trambulinozhattak is. A szervezők minden eshetőségre felkészülve, sátrakat állítottak fel a vendégek fogadására. A jó hangulatú rendezvényen a vendéglátó tardonai csapaton kívül részt vettek Kurityán, Alberttelep, Sajókaza, Rudolftelep és Berente idősklubjai, valamint Barcikáról az Idővár Nyugdíjas Kulturális Klub, a senior sportolók, a Felsőbarcikáért Alapítvány, az Ideál Egyesület, a Kórház és az Újkazinci Baráti Kör csapatai, akiket családtagok is elkísértek.

A versenyek lebonyolítását Kukta Gyuláné szervezte, segítői hajdani neves sportolók - Májer Zoltán, Lipcsei Imre, Kálmán Vilmos focisták, Kónya Lajos birkózó, Révész Sándorné, Kálmán Kata és Szloboda Ibolya kézilabdázók - voltak.

Eredményhirdetéskor sorrendet nem állítottak fel, hiszen ez a délután elsősorban az összetartásról, a jó kedvről szólt, bebizonyítva, hogy a kreatív, vállalkozó kedvű szépkorúakon még az időjárás sem tud kifogni.

 

További híreink

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk