https://kolorline.hu/Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Heti közlekedési helyzet

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Heti közlekedési helyzet

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, illetve hat esetben szűrtek ki ittas vezetőt.

Egy fiatalkorú személy a saját tulajdonú kerékpárral közlekedett Kazincbarcika Egressy Béni út irányából a Mátyás Király út irányába a Fő téren keresztül. Nevezett személy közlekedése során a Fő tér 30. szám előtt található fekvőrendőrön ugratott, mely során a kerékpár felett elvesztette az uralmat és az út mellet a parkolóban várakozó két személygépkocsit is megrongált. A baleset következtében a kerékpáros személy könnyű sérüléseket szenvedett.

Kazincbarcika, külterületén a 26-os főút 20050 msz.-ben személygépkocsi-vezető, az általa vezetett járművel Kazincbarcika irányából Miskolc irányába közlekedett. Közeledése során nem tartott megfelelő követési távolságot, ennek következtében az előtte, vele azonos irányban haladó személygépkocsinak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt, az okozó személy részére helyszíni bírság került kiszabásra.

Egy személygépkocsi vezetője, Berente, Esze Tamás út és a 26-os fkl. út kereszteződésében kihelyezett elsőbbségadás jelző táblát figyelmen kívül hagyva balra kívánt kanyarodni Kazincbarcika irányába, mely során a neki jobb kézről érkező személygépkocsinak ütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, az okozó járművezető részére helyszíni bírság került kiszabásra.

Személygépkocsi vezetője közlekedett Sajószentpéter, Hársfa út és a 26-os fkl útkereszteződésében. Közlekedése során, a Hársfa úton található "Állj elsőbbségadás kötelező" jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta, melynek következtében a 26-os főúton közlekedő szgk. bal elejének ütközött. Az ütközés hatására a Kazincbarcika irányából Miskolc irányába közlekedő, de éppen forgalmi okból álló tgk.-nak csapódott. A balesetben személyi sérülés nem történt, az okozó járművezető részére helyszíni bírság kiszabására került sor.

Ittas gépjárművezetőkkel szembeni intézkedések

Sajószentpéter és Berente közötti útszakaszon közlekedett az a gépjárművezető, akivel szemben a rendőri intézkedés során alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért mintavételre előállításra került. Vezetői engedélyét a helyszínen elvették. (Az eset érdekessége, hogy ügyanezzel az autóval, másnap a fia követett el ittas járművezetést, mely során három autót megrongált. A pontos leírást az alábbi ügyben olvashatják.)

Kazincbarcikai lakos Kazincbarcika, Csónakázó tóhoz vezető úton közlekedett az általa vezetett személygépkocsival, a Herbolyai út irányából. A Jókai iskola előtti útszakaszon áttért a menetirány szerinti bal oldalra és a járművel három parkoló járművet rongált meg. A balesetben személyi sérülés nem történt. A rendőri eljárás során megállapítást nyert, hogy a jármű vezetője vezetői engedéllyel nem rendelkezik, valamint a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott, melynek következtében a vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. A jármű vezetője, előállítását követően gyanúsítottként került kihallgatásra.

Egy gépjármű vezetője Kazincbarcika, Múcsonyi út 2. szám előtti útszakaszon úgy vett részt a közúti forgalomban a tulajdonát képező személygépkocsival, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Előállítását követően gyanúsítottként került kihallgatásra. Vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Kazincbarcikán a Berkenye utca és a Galagonya utca útkereszteződésében ellenőrizték azt a gépjárművezetőt, aki személygépkocsijával úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Előállítását követően gyanúsítottként került kihallgatásra. Vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

A Múcsony – Edelény közötti útszakaszon vonták intézkedés alá azt a gépjárművezetőt, akinél az alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Előállítását követően gyanúsított kihallgatására került sor. Vezetői engedélyét a helyszínen elvették

Egy gépjárművezető Kazincbarcika, Gyulai Pál útszakaszon az általa vezetett Suzuki Swift típusú személygépkocsival úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Előállítását követően gyanúsítottként került kihallgatásra. Vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

 

További híreink

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

Története eddigi egyik legnagyobb rekultivációs projektjét zárta a BorsodChem Zrt.

Dátum: 2024. júl 31. 11:00

A vállalat több mint 100 madár- és számos más növény-, illetve állatfajnak adta át a Sóstó területét.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk