https://kolorline.hu/Sajtótájékoztatón jelentette be támogatóit a Kolorcity Kazincbarcika SC

Sajtótájékoztatón jelentette be támogatóit a Kolorcity Kazincbarcika SC

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Bemutatkoztak a Kolorcity Kazincbarcika SC fő támogatói a Médiaközpontban tartott sajtótájékoztatón július 27-én. Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviseletében Szitka Péter polgármester, a Wanhua-BorsodChem Zrt.-től S. Varga Béla HR és Kommunikációs igazgató, új támogatóként pedig a Green Plan Energy Kft. ügyvezető igazgatója, Plachy László beszélt a kazincbarcikai futballcsapattal történő újabb megállapodásról.

Az idény fő támogatóit Wächter Balázs, a KBSC FC Kft. ügyvezető igazgatója mutatta be.
– Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy két ilyen sikeres kazincbarcikai céget – a régóta együttműködő partnerünket, a Wanhua-BorsodChem Zrt.-t és az új szponzorunkat, a Green Plan Energy Kft.-t – is a támogatóink között tudhatunk, és reméljük, hogy a cégek sikere átragad a csapatra is – emelte ki az ügyvezető.

Kazincbarcika Város Önkormányzata már régóta stabil háttere a klubnak, idén egy új megállapodásnak köszönhetően a Kolorcity-brand is megjelent a csapat nevében, amely érvényesül az új logóban is.
Szitka Péter Kazincbarcika polgármestere így fogalmazott: Az országban is ismert, hogy Kazincbarcika, mint nemzeti sportváros életében ez a terület kiemelt helyen szerepel. Ezen belül a labdarúgás egy fontos tényezőt tölt be, tradíciója van a sportágnak a városban. Nagyobb csapatoknak, és a válogatottnak is nevelt ki játékosokat a hazai klub – majd a városvezető hozzátette, hogy ez már nem csak Barcikának és a régiónak, de a nemzet szempontjából is jelentős, amelyet az önkormányzatnak és a helyi cégeknek is érdemes támogatnia.

 

sajtótájékoztató
Képünkön balról Plachy László, Wächter Balázs, Szitka Péter és S. Varga Béla

A szurkolók és a csapat régi álma, hogy az új stadionban hazai pályán játssza a barcika a mérkőzéseit. Az újonnan épült Kolorcity Aréna megépítése, nagyban köszönhető a Wanhua-BorsodChem Zrt. támogatásának is, amely cég az alap infrastrukturális fejlesztésekhez és az utánpótlás-bázis bővítéséhez a látványcsapatsportágak támogatási rendszere által biztosította a forrást.
A BorsodChem a folyamatosságot és az állandóságot képviseli Kazincbarcika város sporttámogatásában. Társadalmi felelősségvállalásunk egyik kiemelt területe az egészséges életmód népszerűsítése cégen belül és kívül egyaránt, valamint a tömegsport támogatása – emelte ki S. Varga Béla HR és Kommunikációs igazgató, aki hozzátette, hogy 2014 őszén írt aláBorsodChem egy együttműködési megállapodást az önkormányzattal, melynek keretében többek között azt vállalta, hogy a társaság és leányvállalatai számára évente rendelkezésre álló látványcsapatsportágakra támogatására fordítható ősszeg legalább hetven százalékát kazincbarcikai sport és kulturális egyesületek számára ajánlják fel. Az elmúlt hat és fél évben csaknem 11 milliárd forinttal tudták támogatni a város utánpótlás-neveléssel is foglalkozó csapatsportágait, valamint azon egyesületek azon beruházásait, amelyek közfeladatot ellátó fejlesztésekre is irányulnak. – fejtette ki az igazgató.

Új támogatóként a Green Plan Energy Kft. mutatkozott, be, akiknek köszönhető az új stadion négy oszlopos, modern, energiatakarékos LED világítása, amely az országban egyedülálló, és amely nagyban segíti a klub működési hatékonyságát. Ezen felül egy hosszabb távú, hároméves megállapodást kötött a KBSC FC Kft. és az energetikai cég, mely további biztonságot ad a klub működése számára, valamint a cég lett a csapat első számú mez szponzora.
A sport érdekében cégünk elkötelezett a jövőbeni gondolkodásban, ezért úgy döntöttünk, hogy megelőlegezzük a kazincbarcikai futball jövőjét. Igyekszünk olyan alapokat teremteni közösen, ami egy újabb szintre emelheti a városi labdarúgást. Reméljük, hogy amilyen elvárást támasztottunk a befektetésünkkel, azok megtérülnek majd és büszkék lehetünk rá – mondta el Plachy László, az új szponzorcég ügyvezetője.

 

További híreink

Leállás a Kazincbarcikai Fedett Uszodában

Dátum: 2024. júl 26. 13:08

Augusztus 5. és 25. között a szokásos éves karbantartás miatt leáll a Kazincbarcikai Fedett Uszoda és az ott elérhető szolgáltatások. Az üzemeltető a lakosság türelmét és megértését kéri.

Kolorfesztivál – idén is Kolorcountryvá tágul-tárul Kolorcity

Dátum: 2024. júl 25. 07:25

A Kolorfesztivál évek óta plusz dimenziót jelent a helyszínt adó Kolorcity és a fesztiválozók számára. A környező települések a Kolorcountry virtuális birodalmának égisze alatt csatlakoznak saját porondon tartott kulturális programokkal a Kolorfesztivál szellemiségéhez. Így lesz ez idén is. Négy település terjeszti ki 2024-ben Kazincbarcika fesztiválhatárait egytől egyig izgalmas, értékes programokkal.

A Gyermekek Háza-Kézművesház izgalmas-mozgalmas élménytábora

Dátum: 2024. júl 24. 20:36

Kazincbarcika idei Kolortábor-konstellációjából a gyerekek által egyik legjobban várt alkalom a Gyermekek-Háza Kézművesház sokat ígérő élménytábora volt. Ezen a héten többek között lézerharc, Szafari Park, BorsodChem-üzemlátogatás, illetve közös mozizás kínálkozik számukra, és ez sok kis táborélvező érdeklődését telibe találta.

Néhány napra leáll a vízfelmelegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk