https://kolorline.hu/Jó egészséget Etelka néni!

Jó egészséget Etelka néni!

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kilencvenedik születésnapja alkalmából köszöntötte Klimon István alpolgármester és Pásztor László önkormányzati képviselő Veres Jánosné Etelka nénit július 28-án. Egy nagy csokor virág kíséretében adták át a miniszterelnök oklevelét, mely az ünnepelt 90. életévéről tanúskodik.

Etelka nénire korán talált rá a szerelem és 16 éves korában hozzá is ment szíve választottjához. Egy évre rá született meg első fiúgyermekük, akit még két lány egy és még egy fiú követett. Jobb munkalehetőség reményében 1960-ban költözött a család Kazincbarcikára. Aktív éveiben a BVK szállóban és a vízműnél dolgozott férjével. A négy gyermeke hat unokával és és hat dédunokával ajándékozta meg Etelka nénit. 

Fotók: Bartók Alexandra

Az ideje nagy részét régebben olvasással és keresztrejtvények megoldásával töltötte, ezt azonban mára a pihenés és a televíziónézés váltotta fel. Aktív résztvevője maradt életének viszont a lánya is, aki segíti mindennapjait, bár Etelka néni igazán jó egészségi állapotnak örvend.

Az alpolgármester és a képviselő jó egészséget és még hosszú életet kívánt, majd Etelka néni lelkére kötötte, hogy öt év múlva újra találkoznak. 

 

 

További híreink

Föld napja a kazincbarcikai ovikban a játékos környezettudatosság szellemében

Dátum: 2024. ápr 29. 19:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák környezet munkaközössége újra játékos, környezettudatosságot megalapozó programra hívta a Föld napján városunk óvodásait. Az esemény során a gyerekek játékos állomásokon keresztül tanulhattak a hulladékszelektálásról, a növények és az állatok védelméről, illetve arról, hogy a környezettudatos magatartás nemcsak egy napra szól, hanem egy egész évre, életre.

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítása.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk