https://kolorline.hu/KolorLive Summer – könnyed, szórakoztató nyári műsorok

KolorLive Summer – könnyed, szórakoztató nyári műsorok

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egészen augusztus végéig külső helyszínről jelentkezik a KolorTV népszerű beszélgetős magazinműsora a KolorLive. A nyári hónapokban a műsor már jól bevált hagyomány szerint egy egy közismert helyre, vagy egy vendéglátó egység teraszára települ ki.

KolorLive Summer néven keddenként délelőtt 10 órától külső helyszínről jelentkezik a nyári hónapokban a beszélgetős magazinműsor. Az adást szerkesztő munkatársak könnyed nyári témákkal, Kazincbarcikát érintő aktualitásokkal, sporttal és nem utolsó sorban zenével is készülnek a tévénézőknek. A következő hetekben például azt is megtudhatják a műsorban meghívást kapott vendégektől, hogy hogyan kell felkészülni egy egy kerékpártúrára, vagy éppen a nyári időszakban hogyan mentik a balesetet szenvedett madarakat a Mályi Madármentők. Ezeken kívül szó lesz még labdarúgásról, közlekedésbiztonsági ellenőrzésekről és akciókról, valamint az elmaradt ovis ballagások pótlásáról is. 

 

További híreink

Új, modern buszmegállókkal és mutatós hulladékgyűjtőkkel szépül tovább Kazincbarcika

Dátum: 2024. ápr 29. 17:00

Kolorcity jól mutató és tiszta városi környezetét legújabban 19 modern buszmegálló és új hulladékgyűjtő edényzetek csinosítják tovább. Az önkormányzat a lakosság igényeinek figyelembevételével törekszik a városon belüli életminőség javítása.

Környezetvédelem és fenntarthatóság – játékosan és színesen

Dátum: 2024. ápr 29. 15:02

A Föld napján interaktív kiállítással lepték meg az iskolás és óvodás korosztályt a Mezey István Művészeti Központban. A tárlat a környezetvédelem fontosságára hívta fel a figyelmet színesen és nagyon sok hasznos információval.

Atrocitás a KBSC-Honvéd mérkőzésen

Dátum: 2024. ápr 28. 20:31

Vendégszurkolók csaptak össze a biztonságiakkal a vasárnapi Kolorcity Kazincbarcika SC — Budapest Honvéd mérkőzésen. A verekedés miatt a játék is leállt, így a 90. perc után 15 perc hosszabbítás következett.

Jól futott Kazincbarcika a Futókörök napján

Dátum: 2024. ápr 28. 13:03

Másodszor indult városunk az országos Futókörök napja című sportprogramon április 27-én. Itt különböző települések gyakorló és alkalmi futói gyűjtötték egyénileg a „közösbe” a lefutott köröket, és ezzel mérték össze magukat a helyszínek. Kazincbarcika a 20 részt vevő település között összesítésben az eredményes 6. helyen végzett.

KolorTV élőben

Programajánló

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Fitt Barcika május

Kazincbarcika

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk