https://kolorline.hu/Folytatódik a kátyúzás

Folytatódik a kátyúzás

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából idén is folytatódnak a kátyúzási munkálatok a városban.

Táncsics úton, a Budai Nagy Antal úton, a Kuruc és a Lórántffy utakon végzik az útburkolati hibák javítását. A következő etapban az Egressy úton, a Jószerencsét úton, az Építők útján és a Tardonai úton is végeznek kátyúzást. Elsődlegesen az előre felmért területeken halad a munka, de természetesen, ha bejelentés érkezik a nem tervezett területekről, ott is elvégzik a javításokat.
Kérik a lakosságot, hogy munkálatok alatt álló területeken a saját, és az ott dolgozók biztonsága érdekében fokozott óvatossággal közlekedjenek!
 

További híreink

Jótékony adomány a Green Plan Energy Kft.-től

Dátum: 2020. dec 03. 08:21

A Green Plan Energy Kft. ügyvezető igazgatója, Plachy László felajánlotta, hogy a kivitelezéseik során összegyűjtött raklapokat az erre leginkább érdemes családoknak szeretné eljuttatni fűtés céljára. A cégvezető felkereste Szitka Péter polgármestert, segítsen abban, hogy a megfelelő helyre kerüljön az adomány.

Mindannyian mások vagyunk – Fogyatékkal élők világnapja

Dátum: 2020. dec 03. 08:00

Az ENSZ 1992-ben nyilvánította a fogyatékos emberek nemzetközi napjává december 3-át, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal született, illetve betegség, baleset, vagy katasztrófa következtében fogyatékossá váltak problémáira. Kazincbarcikán két intézményben van lehetőségük a fogyatékkal élő gyermekeknek és fiataloknak arra, hogy mindennapjaik tartalmasan teljenek, és segítő támogatást kapjanak a szívvel, lélekkel értük dolgozó szakemberektől. A jeles nap alkalmából tőlük kértük, hogy mondják el, mi az, ami motiválja őket, ebben a nem mindennapi munkában.

Ünnepi készülődés a könyvtárosokkal

Dátum: 2020. dec 02. 16:07

Az adventi időszakban decemberben 24 napon át kis videókkal járul hozzá a karácsonyi felkészülés meghittségéhez a II. Rákóczi Ferenc Megyei és Városi Könyvtár. Az intézményben jelenleg nincsenek rendezvények, foglalkozások, de a munkatársak adventi naptárral, és más érdekességekkel készültek az olvasóknak, mely az intézmény honlapjáról és Facebook-oldaláról érhető el.

Ünnepi fények Kazincbarcikán

Dátum: 2020. dec 02. 10:51

A Barcika Art Kft. fotópályázatot hirdet Ünnepi Fények Kazincbarcikán címmel.

KolorTV élőben

Programajánló

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk