https://kolorline.hu/Tisztítják a csapadékvíz-elvezető rendszert

Tisztítják a csapadékvíz-elvezető rendszert

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt hetekben a jelentős esőzések következtében az ország számos településén okozott súlyos károkat az aszfalton feltorlódó csapadék. Kazincbarcikán az olykor 10 cm-t meghaladó hirtelen csapadék, a csapadékvízelvezető rendszer folyamatos karbantartásának köszönhetően az város teljes területén perceken belül eltűnt.

Településünkön közel 2000 víznyelő és 60 km zárt csapadékvíz-elvezető hálózat található. A régi csatornák tisztítás nélkül nem képesek a gyors, nagy mennyiségű víz elvezetésére, ezért állandó takarítást és átmosást igényelnek. Az elöregedett, meghibásodott csatornaszakaszok teljes rekonstrukción esnek át. Kazincbarcika Város Önkormányzatának megbízásából a szakemberek több ütemben végzik a munkálatokat településünkön. Első etapban a Szabó Ervin Építők útja kereszteződésében, valamint az Augusztus 20. tér parkolójában történik meg a teljes felújítás, valamint az Irinyi utcai zárt árokrészben szüntetik meg a dugulást.
Az Építők útján kisebb fennakadás történt az elmúlt héten, ugyanis az ÉRV Zrt. munkatársai meghibásodott ivóvízvezeték miatt szálltak ki a területre, amint kicserélték az érintett szakaszt a vízelfolyás megszűnt.

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk