https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Szurkolói ankétot tartottak

Kolorcity Kazincbarcika SC – Szurkolói ankétot tartottak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kolorcity Kazincbarcika SC az őszi szezon rajtja előtt megtartotta szurkolói ankétját.

Július 30-án szurkolói ankétra várták a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatának drukkereit, ahol egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés keretein belül mindenki választ kaphatott kérdéseire.

A július eleji klubdélutánukat követően a bajnokság rajtja előtt újra az új centerpálya lelátóján várták a csapat szurkolóit. A Kolorcity Kazincbarcika SC-től Wächter Balázs ügyvezető, Koszta Péter sportigazgató, Vitelki Zoltán vezetőedző és játékosaink közül Fótyik Dominik, Horváth László és Tóth László fogadták az érdekődőket. Elsőként az ügyvezető köszöntötte a megjelenteket, aki hamar át is adta a szót múlt héten kinevezett edzőnek.

Vitelki Zoltánnak nem kellett bemutatkoznia, hiszen a szurkolók már jól ismerik. A vezetőedző jó szereplést vár csapatától, hiszen a keret stabil, valamint még a jövőbeli igazolásokkal is sokat erősödhet a gárda. Koszta Péter a játékoskeretben történt minimális változásokról beszélt és elmondta azt is, hogy a vasárnapi Vasas ellen játszott bajnoki után a Kazincbarcika nem utazik haza. A következő egy hetet Ajkán töltik majd, ahol egy hétközi fordulón, szerdán játszanak és csak a vasárnapi kaposvári találkozó után indulnak vissza, remélhetően minél több pontot összegyűjtve. Az egy hetes „edzőtáborra” azért volt szükség, hogy Vitelki Zoltán munkáját még inkább segíteni tudják, hiszen a csapat vezetősége tisztában van azzal, hogy az új edzőknek késői érkezésük miatt bőven van még feladatuk a megfelelő játékrendszer kialakítását illetően.

 

szurkolói ankét
Fotók: Bartók Alexandra

A keretből itt megjelent játékosok értékelték a felkészülést, kitértek az edzőváltásból adódott nehézségekre, illetve egyéni és csapatszinten történő céljaikat vetítették előre. Az idei bajnokság kiemelkedő mezőnye valóban nagy feladat elé állítja őket is, de nem elégszenek meg a biztos bent maradással, így egyértelműen arra törekszenek majd, hogy minél előrébb végezzenek a tabellán.

 

szurkolói ankét

A szurkolók több kérdésben is a végre hazai pályán történő meccsekről érdeklődtek. A vezetőség által kapott válaszokból kiderült, hogy a sokak által megkérdőjelezett bérletárak különböző előnyöket adnak az azt megvásárlók számára, valamint már biztosan kijelenthetővé vált, hogy az augusztus 16-án megrendezett Pécsi MFC elleni bajnokit már ténylegesen hazai pályán, Kazincbarcikán játszák majd.

szurkolói ankét


 

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk