https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Szurkolói ankétot tartottak

Kolorcity Kazincbarcika SC – Szurkolói ankétot tartottak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kolorcity Kazincbarcika SC az őszi szezon rajtja előtt megtartotta szurkolói ankétját.

Július 30-án szurkolói ankétra várták a Kolorcity Kazincbarcika SC csapatának drukkereit, ahol egy jó hangulatú, kötetlen beszélgetés keretein belül mindenki választ kaphatott kérdéseire.

A július eleji klubdélutánukat követően a bajnokság rajtja előtt újra az új centerpálya lelátóján várták a csapat szurkolóit. A Kolorcity Kazincbarcika SC-től Wächter Balázs ügyvezető, Koszta Péter sportigazgató, Vitelki Zoltán vezetőedző és játékosaink közül Fótyik Dominik, Horváth László és Tóth László fogadták az érdekődőket. Elsőként az ügyvezető köszöntötte a megjelenteket, aki hamar át is adta a szót múlt héten kinevezett edzőnek.

Vitelki Zoltánnak nem kellett bemutatkoznia, hiszen a szurkolók már jól ismerik. A vezetőedző jó szereplést vár csapatától, hiszen a keret stabil, valamint még a jövőbeli igazolásokkal is sokat erősödhet a gárda. Koszta Péter a játékoskeretben történt minimális változásokról beszélt és elmondta azt is, hogy a vasárnapi Vasas ellen játszott bajnoki után a Kazincbarcika nem utazik haza. A következő egy hetet Ajkán töltik majd, ahol egy hétközi fordulón, szerdán játszanak és csak a vasárnapi kaposvári találkozó után indulnak vissza, remélhetően minél több pontot összegyűjtve. Az egy hetes „edzőtáborra” azért volt szükség, hogy Vitelki Zoltán munkáját még inkább segíteni tudják, hiszen a csapat vezetősége tisztában van azzal, hogy az új edzőknek késői érkezésük miatt bőven van még feladatuk a megfelelő játékrendszer kialakítását illetően.

 

szurkolói ankét
Fotók: Bartók Alexandra

A keretből itt megjelent játékosok értékelték a felkészülést, kitértek az edzőváltásból adódott nehézségekre, illetve egyéni és csapatszinten történő céljaikat vetítették előre. Az idei bajnokság kiemelkedő mezőnye valóban nagy feladat elé állítja őket is, de nem elégszenek meg a biztos bent maradással, így egyértelműen arra törekszenek majd, hogy minél előrébb végezzenek a tabellán.

 

szurkolói ankét

A szurkolók több kérdésben is a végre hazai pályán történő meccsekről érdeklődtek. A vezetőség által kapott válaszokból kiderült, hogy a sokak által megkérdőjelezett bérletárak különböző előnyöket adnak az azt megvásárlók számára, valamint már biztosan kijelenthetővé vált, hogy az augusztus 16-án megrendezett Pécsi MFC elleni bajnokit már ténylegesen hazai pályán, Kazincbarcikán játszák majd.

szurkolói ankét


 

További híreink

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állást, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

Útlezárás a Futókörök napján, április 27-én

Dátum: 2024. ápr 24. 18:37

Szombaton, április 27-én rendezik a Futókörök napját a Csónakázó-tónál. Az egésznapos program miatt a kiskerttulajdonosok csak a Hajcsár utca felől tudják megközelíteni ingatlanjaikat.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk