https://kolorline.hu/Új játékok a modern és biztonságos játszótereken

Új játékok a modern és biztonságos játszótereken

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Már használhatják a gyerekek a völgyparki Nautilus, a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszdát, valamint az Eötvös téri hajót. A játszóeszközök megkapták a tanúsítványukat, így birtokba is vették ezeket a gyerekek.

hajó

A gyerekek egyik nagy kedvence lett az Eötvös téri hatalmas hajó, a játszóeszköz 8 hidat, 10 mászóelemet, 26 játszópanelt, 5 tetővel fedett szakaszt, 3 csúszdát és 6 tornyot tartalmaz. Igazi kuriózum a völgyparki Nautilus ami közel 5 méter magas, belső és külső játékelemeket, csúszdát és ügyességi alkotórészt is tartalmaz, ahol a gyerekek önfeledten, biztonságban játszhatnak. A kertvárosi Flóra fantázianevű játék két részre osztható. Központi elemét egy lépcsősorral ellátott komplex csúszdákkal kiegészített torony alkotja, amely meghatározó látványa a megújult játszótérnek. A toronyhoz csatlakozik egy stílusában illeszkedő lépcsőkkel, kis csúszdákkal, mászófelületekkel ellátott, részben árnyékolt mászóvár is. A játszótéren lévő multi sportpálya felújítása is elkészült, valamint a műfüves pálya burkolatát is kicserélték. Az említett játszóterek közvetlen környezetében a napokban még tereprendezési munkálatok várhatók, de ezek nem zavarják a játszóterek használatát.
 

Nautilus

További híreink

Döntetlen idegenben

Dátum: 2020. aug 11. 15:23

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

Zsomborért sportoltak

Dátum: 2020. aug 11. 14:08

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Szuper nagyikat képeznek Barcikán

Dátum: 2020. aug 11. 12:10

Ősztől "Szuper Nagyi" képzés indul Kazincbarcikán

Városi intézkedések a járvány alatt

Dátum: 2020. aug 10. 09:30

Munkaterv szerinti ülést tartott augusztus 5-én reggel 8 órától Kazincbarcika Város Önkormányzatának képviselő-testülete. A napirendi pontok között a koronavírus járvány megelőzése érdekében tett önkormányzati intézkedésekről szóló tájékoztató is szerepelt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2020

Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Hadart Színház: Oscar

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ, TERVEZETT IDŐPONT - Hadart Színház: Oscar - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

ÚJ TERVEZETT IDŐPONT – Légy jó mindhalálig - 2. előadás

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk