https://kolorline.hu/Új játékok a modern és biztonságos játszótereken

Új játékok a modern és biztonságos játszótereken

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Már használhatják a gyerekek a völgyparki Nautilus, a kertvárosi Flóra elnevezésű hatalmas óriáscsúszdát, valamint az Eötvös téri hajót. A játszóeszközök megkapták a tanúsítványukat, így birtokba is vették ezeket a gyerekek.

hajó

A gyerekek egyik nagy kedvence lett az Eötvös téri hatalmas hajó, a játszóeszköz 8 hidat, 10 mászóelemet, 26 játszópanelt, 5 tetővel fedett szakaszt, 3 csúszdát és 6 tornyot tartalmaz. Igazi kuriózum a völgyparki Nautilus ami közel 5 méter magas, belső és külső játékelemeket, csúszdát és ügyességi alkotórészt is tartalmaz, ahol a gyerekek önfeledten, biztonságban játszhatnak. A kertvárosi Flóra fantázianevű játék két részre osztható. Központi elemét egy lépcsősorral ellátott komplex csúszdákkal kiegészített torony alkotja, amely meghatározó látványa a megújult játszótérnek. A toronyhoz csatlakozik egy stílusában illeszkedő lépcsőkkel, kis csúszdákkal, mászófelületekkel ellátott, részben árnyékolt mászóvár is. A játszótéren lévő multi sportpálya felújítása is elkészült, valamint a műfüves pálya burkolatát is kicserélték. Az említett játszóterek közvetlen környezetében a napokban még tereprendezési munkálatok várhatók, de ezek nem zavarják a játszóterek használatát.
 

Nautilus

További híreink

Októbertől újra úszásoktatás

Dátum: 2020. szept 19. 10:00

Október elején folytatódnak a nyáron elkezdődött úszótanfolyamok a Kazincbarcikai Fedett Uszodában. Újdonság, hogy a gyermekcsoportok mellett ezúttal a felnőttek is gyakorolhatnak szakavatott tréner jelenléte mellett.

Örökbe fogadhatók a Kazincbarcikáról elszállított kóbor állatok

Dátum: 2020. szept 19. 08:00

A kóbor állatok befogása tekintetében komoly előrelépés történt az elmúlt hónapokban. Az önkormányzat a Borsod Állatvédő Alapítvánnyal együttműködésben oldja meg a kérdést. A Kazincbarcika város közigazgatási területén befogott kóbor állatokat az alapítvány rudabányai telephelyén átveszi, azokat elhelyezi, ellátásukról, állatorvosi felügyeletükről a hatályos állatvédelmi jogszabályok szerint gondoskodik.

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk