https://kolorline.hu/Utánpótlás sikerek strandröplabdában

Utánpótlás sikerek strandröplabdában

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A hajdúnánási gyógy- és strandfürdőben rendezték meg a Strandröplabda Bajnokság negyedik fordulóját, július 25-én, ahol szép, kazincbarcikai érdekeltségű eredményekkel ért véget a torna.

U20-as lány kategóriában Kiss Lara és Tóth Enikő második helyet szereztek, míg a fiúknál Gál Levente és Kohut Szabolcs a negyedikek, Kondor Kristóf és Lévai Péter a másodikok lettek.

A férfiak versenyében Árva Milán és Bibók Balázs éppen lecsúsztak az elődöntőről, míg Budai Balázs Mészáros Zoltánnal az oldalán a negyedik helyet szerezte meg.

 

Fotó: Borók Orsolya

Forrás: vrck.hu

További híreink

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. júl 29. 13:25

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 4-én, szerdán szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Dátum: 2021. júl 29. 12:01

Kazincbarcika idén is elindult a „Virágos Magyarország” Legvirágosabb úti cél online versenyén a 30 000 főnél kisebb települések kategóriában. Már elindult a Facebook-oldalon a szavazás, amely augusztus 1-jén éjfélkor zárul. A legtöbb szavazást begyűjtő település oklevélben és tárgyjutalomban részesül, valamint a szavazók is részt vehetnek egy nyereményjátékban.

Adományozzunk helyben!

Dátum: 2021. júl 28. 14:27

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ feladatai közé tartozik a hátrányos helyzetű lakosság segítése. Az intézményegységek közül a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, és a Család- és Gyermekjóléti Központ szolgáltatásai keretében a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése érdekében igyekszik a lehetséges támogatásokhoz való hozzájutást biztosítani.

Péntekig ismét hőségriadó

Dátum: 2021. júl 28. 11:29

Péntek éjfélig rendelte el az országos tisztifőorvos a legmagasabb fokú hőségriadót. Kánikula lesz a következő napokban, a délutáni csúcshőmérséklet sokfelé eléri, meghaladja a 35 fokot és az éjszakák is egyre kevésbé hoznak felfrissülést. 

KolorTV élőben

Programajánló

Páratlan páros

Mezey István Művészeti Központ udvara

Süsü a sárkány

Mezey István Művészeti Központ udvara

St. Martin-koncert

Szent Család Templom

Kolorfutás Night

Kolorcity

Kolor Kölyöktábor – Kézműves tábor II.

Gyermekek Háza – Kézművesház

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk