https://kolorline.hu/Pontot szerzett a Vasas otthonában a Vitelki - legénység

Pontot szerzett a Vasas otthonában a Vitelki - legénység

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

1:1-es döntetlent játszott idegenben a Kolorcity Kazincbarcika SC csapata a Vasas ellen a labdarúgó NB II őszi szezonjának első fordulójában. A vasárnap esti összecsapáson a 13. percében szerezte meg a vezetést a Kazincbarcika, amikor Toma kilenc méterről vette be az angyalföldiek kapuját.

A Kazincbarcika nagy izgalommal, a Vasas pedig NB I-es kerettel vágott bele a Merkantil Bank Liga NB II-es bajnokság nyitó fordulójába. A Vasas játékosaiból és az elmúlt időszak igazolásaiból kiderül, hogy élvonalbeli álmokat dédelgetnek, de mindezek ellenére a kék sárgák nem zsebre dugott kézzel érkeztek az Illovszky Rudolf stadionba.


Forrás: www.vasasfc.hu

Szép összjátékkal kezdett a Barcika, fegyelmezetten jó iramban kezdődött a mérkőzés. A találkozó 13. percében Bereczki passzolt a kapu előtt Kovácnak, aki ugyan elvétette a labdát, de Toma György mentette a helyzetet és megszerezte a Kolorcity Kazincbarcika vezetőgólját. A csapatok ezzel az eredménnyel tértek vissza az öltözőbe, majd a második félidő kezdetét jelentő sípszó után egyre nagyobb nyomás nehezedett a Barcikára, a Vasas a 64. percben egyenlített, ekkor Pekár passzát váltotta gólra Feczesin. A folytatásban tovább ment előre az angyalföldi együttes, de a három pont nem sikerült a Bene - legénységnek.

A Kolorcity Kazincbarcika SC csapata szintén idegenben szerdán az Ajka csapatával, szombaton pedig a Kaposvár együttesével játszik.

A kék sárgák leghamarabb augusztus 16-án este 19 órától hazai pályán mérkőznek meg a Pécs csapatával. Az összecsapás egyben az új Kolorcity Aréna pályaavató eseménye is lesz.

 

További híreink

Forgalomkorlátozás hétfőtől a Mátyás király út 17-23. szám előtt

Dátum: 2024. aug 02. 11:37

Hétfőtől a következő hét péntekig — munkavégzés miatt — a Mátyás király út 17-23. szám előtti parkolóban nagyobb volumenű forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek Kazincbarcikán.

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk