https://kolorline.hu/Útlezárás – Lini tér fejlesztése

Útlezárás – Lini tér fejlesztése

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Egésznapos útlezárásra kell készülni augusztus 10-én hétfőn a volt hegesztőbázis közvetlen környezetében, ugyanis újabb szakaszához érkezett a barnamezős beruházás keretében a Lini István tér rehabilitációja.

Az elmúlt hetekben a volt hegesztőbázis romos csarnokát már lebontották, hétfőn pedig a kémény bontását végzik a szakemberek. A munkálatok miatt hétfőn a közelben lévő élelmiszerbolt parkolójának egy része lezárásra kerül, valamint az Irinyi Tornacsarnok mellett haladó, Tardonai és az Egressy Béni utat összekötő szakaszt sem lehet használni.

Az önkormányzat európai uniós támogatással, a barnamezős területek rehabilitációját biztosító projektjének részeként a Lini István tér teljes megújítását tűzte ki célul. A beruházás során fejlesztik többek között a közműveket; új csapadékvízcsatornát, tér- és díszkivilágítást építenek ki; járdákat, parkolókat létesítenek; az ebtartók örömére pedig egy új kutyafuttatót alakítanak ki; valamint a zöldfelületeken intenzív növényesítést végeznek. A közel egy hektáron multifunkciós sportpálya, műfüves pálya, extrém sportpark, kültéri asztalitenisz asztalok, lábteniszpálya, interaktív sporteszközök, és egy vadonatúj futókör várja majd a városlakókat, a sportolni vágyókat és az extrém sportolókat.

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

Nívós kitüntetéssel jutalmazták Tóthné Szepesi Éva munkásságát

Dátum: 2020. szept 18. 13:22

Rangos elismerést vehetett át a közelmúltban Tóthné Szepesi Éva, a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Atlétikai Szakosztályának edzője. A Magyar Atlétikai Szövetség a Magyar Atlétika Utánpótlásáért kitüntető díjban részesítette, melyet augusztus 29-én, a Hidegkúti Nándor Stadion dísztermében kapott kézhez.

20 mázsa hal került a közkedvelt tavakba

Dátum: 2020. szept 17. 11:50

Összesen húsz mázsa halat telepített szeptember 17-án azaz a mai napon Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a Csónakázó-tóba, valamint a Herbolyán található I-es számú tóba.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk