https://kolorline.hu/Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt időszakban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, illetve kilenc esetben szűrtek ki ittas vezetőt.

Kazincbarcika, Ságvári tér 3. szám előtt kiépített parkolóhelyek között vezető úton egy személygépkocsi vezetője szabálytalan hátramenet következtében álló autóknak ütközött. A balesetben személyi sérülés nem történt. A járművekben anyagi kár keletkezett.

Sajószentpéter, Kossuth Lajos úton, motorkerékpár vezetője későn észlelte az előtte forgalmi okból megálló tehergépkocsit. A fékezés következtében elesett motorkerékpáros a tehergépkocsi alá csúszott. A balesetet okozó, súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében.

Kazincbarcika, Mátyás Királyút 21. szám előtti parkolóban személygépjármű vezetője szabálytalan hátramenet következtében álló autónak ütközött, majd a balesetet követően elhagyta a helyszínt. Rövid időn belül a balesetet okozó feltalálásra és felelősségre vonásra került.

Ormosbánya, Jószerencsét úton közlekedő személygépkocsi vezetője haladása során nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte, forgalmi okból lassító tehergépjármű mögött, melynek következtében nekiütközött. A baleset során személyi sérülés nem történt, a járművekben anyagi kár keletkezett.

Kazincbarcika, Egressy Béni úton közlekedő személygépkocsi vezetője haladása során a párhuzamos közlekedésre alkalmas úton, figyelmetlen sávváltás során nekiütközött a mellette közlekedő személygépkocsinak, melynek következtében a járművekben anyagi kár keletkezett. Személyi sérülés nem történt.

Sajószentpéter és a sajóbábonyi elágazás között leállításos sebességellenőrzés került végrehajtásra. Egy Audi típusú személygépjármű vezetője a 90 km/h megengedett legnagyobb sebesség helyett 141 km/h -val közlekedett. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a jármű vezetője, vezetői engedéllyel még nem rendelkezik – annak megszerzése folyamatban van. A gyorshajtás miatt vele szemben közigazgatási eljárás indult, mely során 60.000 Ft bírság került kiszabásra. Mellette, az engedély nélküli vezetés miatt, gyorsított szabálysértési eljárás keretén belül, 90.000 Ft pénzbírságot és 5 hónap vezetéstől eltiltást kapott.

Ittas gépjárművezetőkkel szembeni intézkedések

Múcsony, Kossuth út és az Ady út kereszteződésénél lévő útszakaszon segédmotorját vezető személy úgy vett részt a közúti közlekedésben, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszes italt fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott. Mivel a hiteles alkoholszondát nem tudta kifújni, ezért vér és vizeletvételre került előállításra. Az ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett.

Sajószentpéter, Kossuth Lajos út 89. szám előtti útszakaszon személygépkocsi vezetője úgy vett részt a forgalomban az általa vezetett személygépkocsival, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott, ezért elfogását követően gyanúsítottként való kihallgatására került sor. A vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Kazincbarcika, Egressy Béni úton az Irinyi János Középiskola előtti útszakaszon személygépkocsi vezetője úgy vett részt a forgalomban, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott. Elfogását követően gyanúsítottként került kihallgatásra. A vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Múcsony, Élmunkás út 2. szám előtti útszakaszon egy lassú jármű vezetője úgy vett részt a forgalomban, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív eredményt mutatott. Elfogását követően gyanúsítottként való kihallgatására került sor. Vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Izsófalva, Szabadság út 72. szám előtt egy hatósági jelzés nélküli Trabant 601 tip. szgk. árokba hajtott. A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy a jármű vezetője a vezetés megkezdését megelőzően szeszesitalt fogyasztott, valamint vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Elfogását követően gyanúsítottként került kihallgatásra.

Kazincbarcika, Múcsonyi út és a Szervíz út kereszteződésénél történt rendőri intézkedés során személygépjármű ellenőrzésére került sor. Az ellenőrzés során a sofőr a járműből történő kiszállás során elvesztette egyensúlyát, szemmel láthatóan ittas állapotban volt. Az alkoholtesztert nem volt hajlandó megfújni, ezért mintavételre került előállításra. Az intézkedés során megállapítást nyert, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik.

Múcsony külterületén a 2605-ös út 24 km-nél személygépkocsi vezetője úgy vett részt a forgalomban, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért elfogását követően gyanúsítottként került kihallgatásra. Vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Kazincbarcika Egressy Béni út 49. szám előtt személygépkocsi vezetője úgy vett részt a forgalomban az általa vezetett járművel, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A vele szemben alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért elfogását követően gyanúsítottként való kihallgatására került sor. Vezetői engedélyét a helyszínen elvették.

Nagybarca, Kossuth utca 78. sz. előtti helyen segédmotoros - kerékpár vezetője úgy vett részt a forgalomban, hogy a vezetés megkezdése előtt szeszesitalt fogyasztott. A rendőri intézkedés során megállapítást nyert, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezik. Az alkalmazott alkoholteszter pozitív értéket mutatott, ezért elfogását követően gyanúsítottként került kihallgatásra.

 

 

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

Nívós kitüntetéssel jutalmazták Tóthné Szepesi Éva munkásságát

Dátum: 2020. szept 18. 13:22

Rangos elismerést vehetett át a közelmúltban Tóthné Szepesi Éva, a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Atlétikai Szakosztályának edzője. A Magyar Atlétikai Szövetség a Magyar Atlétika Utánpótlásáért kitüntető díjban részesítette, melyet augusztus 29-én, a Hidegkúti Nándor Stadion dísztermében kapott kézhez.

20 mázsa hal került a közkedvelt tavakba

Dátum: 2020. szept 17. 11:50

Összesen húsz mázsa halat telepített szeptember 17-án azaz a mai napon Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a Csónakázó-tóba, valamint a Herbolyán található I-es számú tóba.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk