https://kolorline.hu/Döntetlen idegenben

Döntetlen idegenben

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Merkantil Bank Liga 2020-2021-es bajnokság harmadik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika SC felnőtt labdarúgói idegenben, a Kaposvári Rákóczi FC otthonában 1-1-es döntetlent játszottak vasárnap. Legközelebb a kék-sárgák már hazai pályán, a Kolorcity Arénában, vasárnap este 20 órától a Pécsi MFC gárdáját fogadják.

A mérkőzést kezdetét jelentő sípszó után rögtön a 2. percben Balázs Zsolt szerzett egy korai találatot a Pécsieknek, azonban ezt a játékvezető les miatt nem adta meg. A 11. percben kontrából indult meg a Barcika, a tizenhatoson belül Korbély Krsitóf maradt le Kovác Alan indításáról. Az első játékrész komolyabb helyzetek nélkül, 0-0-ás eredménnyel zárult.

A második félidőben a 6-os számmal játszó Vachtler Csaba vitte el a labdát Tóth Borisz mellett, majd kapura rúgta és megszerezte a vezetést a pécsi csapatnak.

A 86. percben a szerdai mérkőzéshez hasonlóan ismét emberhátrányban kellett befejeznie a mérkőzést a kék-sárgáknak. A játékvezető a 33-as Kelemen Markot piros lappal állította ki. A mérkőzés utolsó percében, 5-ös számmal Németh Tamás egyenlített.

 

További híreink

Szerteágazó sportágválasztó program az alsósoknak a magyar sport napja alkalmából

Dátum: 2024. ápr 23. 15:12

A magyar sport napja alkalmából, április 19-én újra sportágválasztó programmal készült a város az alsó tagozatos diákoknak. A városban működő sportszakosztályok edzői és sportolói segítségével élesben próbálhatták ki a gyerekek a különböző sportágakat és azok eszközeit.

A Szalézi gimisek rendkívüli sikert arattak az István, a király rockopera-feldolgozásukkal

Dátum: 2024. ápr 23. 13:00

Dupla ősbemutatóval debütált a Szalézi Szent Ferenc Gimnázium tanulóinak István, a király rockeropera-előadása április 16-án, a Don Bosco Sportközpontban. Délelőtt diáktársaiknak, délután a nagyközönségnek adták elő a legendás darabot, kitörő sikerrel a nyomukban.

Virágbörze Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 22. 21:01

A Kazincbarcikai Városszépítő Egyesület Virágbörzét rendezett szombat. A programon délelőtt mintegy 2000 tő növény talált gazdára, majd délután Szomorú Miklós okleveles kertészmérnök tartott előadást az organikus gazdálkodásról.

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőr focistái országos elődöntőbe jutottak

Dátum: 2024. ápr 22. 13:00

A Szalézi Szent Ferenc Gimnázium amatőrökből álló rendkívüli labdarúgócsapata a McDonald's Fair Play Cup őszi és tavaszi fordulóján veretlenül végzett. Ezt megyei szintre emelve bejutottak az országos bajnokság elődöntőjébe, amelyet Debrecenben rendeznek április 23-án.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk