https://kolorline.hu/Zsomborért sportoltak

Zsomborért sportoltak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Az SMA 1 betegséggel küzdő kisfiú számára a lehető legteljesebb élet reményét a világ legdrágább kezelése (730 millió Ft), a Zolgensma génterápia adhatja meg.

A szülők célja természetesen az, hogy gyermekük hozzájusson ehhez a gyógyszerhez. Ezért fordultak a nyilvánossághoz, kérve az embereket, akik megtehetik, segítsenek nekik, támogassák őket, hogy a kezelés ára összegyűljön. Mindennél nagyobb vágyuk, hogy gyermekük teljes életet élhessen, lássák Zsombit járni, biciklizni.

A rendezvényen való részvétel ingyenes volt, így mindenki annyival járult hozzá Zsombor gyógyulásához, amennyire pénztárcája engedte. Az adományokat a folyosón lévő gyűjtődobozokban lehetett elhelyezni. Az esemény ideje alatt műanyag kupakokat is gyűjtöttek, hogy ezzel is előmozdítsák a kezdeményezés sikerét.  

Fotó:BTV

Nagyon jó volt látni azt a közel 60 embert, aki eljött sportolni és támogatni egy nemes ügyet!


Fotó: Szesze Kitti

A nap végén Zsombornak és szüleinek, ünnepélyes keretek között adták át az adomány teljes összegét. A szülők nagy hálával köszönték meg a résztvevőknek, és persze mindenkinek, akik bármivel segítették céljuk elérését.


Fotó: BTV


Fotó: BTV

Említsük meg azok nevét is, akik óráik megtartásával, és anyagi támogatásukkal járultak hozzá Zsombor gyógyulásához:

Kardió aerobic – Apostol Vivien
Jóga 40 felett –Sütő Ági
Zsírégető fitness – Elek-Tóth Évi
Latin táncvarázs – Szavják András
Zumba – Egészségmegőrző klub
Gymstick- Huhákné Barna Dia
Kangoo- Hamar Nikolett

Ha úgy érzi, hogy Ön is szeretné támogatni Zsombort, a „Szép Jövőért Zsombornak Alapítvány” számlájára utalva, ezt megteheti!

 

Szerző: Sütő Ágnes

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

Nívós kitüntetéssel jutalmazták Tóthné Szepesi Éva munkásságát

Dátum: 2020. szept 18. 13:22

Rangos elismerést vehetett át a közelmúltban Tóthné Szepesi Éva, a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Atlétikai Szakosztályának edzője. A Magyar Atlétikai Szövetség a Magyar Atlétika Utánpótlásáért kitüntető díjban részesítette, melyet augusztus 29-én, a Hidegkúti Nándor Stadion dísztermében kapott kézhez.

20 mázsa hal került a közkedvelt tavakba

Dátum: 2020. szept 17. 11:50

Összesen húsz mázsa halat telepített szeptember 17-án azaz a mai napon Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a Csónakázó-tóba, valamint a Herbolyán található I-es számú tóba.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk