https://kolorline.hu/Zsomborért sportoltak

Zsomborért sportoltak

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A múlt hétvégén, augusztus 8-án rendezték meg az Egészségmegőrző klub szervezésében, Múcsony Nagyközség Önkormányzatának segítségével a Burinda Zsombor támogatását célzó Jótékonysági Fitness Napot.

Az SMA 1 betegséggel küzdő kisfiú számára a lehető legteljesebb élet reményét a világ legdrágább kezelése (730 millió Ft), a Zolgensma génterápia adhatja meg.

A szülők célja természetesen az, hogy gyermekük hozzájusson ehhez a gyógyszerhez. Ezért fordultak a nyilvánossághoz, kérve az embereket, akik megtehetik, segítsenek nekik, támogassák őket, hogy a kezelés ára összegyűljön. Mindennél nagyobb vágyuk, hogy gyermekük teljes életet élhessen, lássák Zsombit járni, biciklizni.

A rendezvényen való részvétel ingyenes volt, így mindenki annyival járult hozzá Zsombor gyógyulásához, amennyire pénztárcája engedte. Az adományokat a folyosón lévő gyűjtődobozokban lehetett elhelyezni. Az esemény ideje alatt műanyag kupakokat is gyűjtöttek, hogy ezzel is előmozdítsák a kezdeményezés sikerét.  

Fotó:BTV

Nagyon jó volt látni azt a közel 60 embert, aki eljött sportolni és támogatni egy nemes ügyet!


Fotó: Szesze Kitti

A nap végén Zsombornak és szüleinek, ünnepélyes keretek között adták át az adomány teljes összegét. A szülők nagy hálával köszönték meg a résztvevőknek, és persze mindenkinek, akik bármivel segítették céljuk elérését.


Fotó: BTV


Fotó: BTV

Említsük meg azok nevét is, akik óráik megtartásával, és anyagi támogatásukkal járultak hozzá Zsombor gyógyulásához:

Kardió aerobic – Apostol Vivien
Jóga 40 felett –Sütő Ági
Zsírégető fitness – Elek-Tóth Évi
Latin táncvarázs – Szavják András
Zumba – Egészségmegőrző klub
Gymstick- Huhákné Barna Dia
Kangoo- Hamar Nikolett

Ha úgy érzi, hogy Ön is szeretné támogatni Zsombort, a „Szép Jövőért Zsombornak Alapítvány” számlájára utalva, ezt megteheti!

 

Szerző: Sütő Ágnes

További híreink

A BorsodChem lett Az Év Zöld Nagyvállalata

Dátum: 2024. szept 09. 15:12

Újabb rangos elismerésben részesült a BorsodChem Zrt. A vegyipari vállalat a Green Awards powered by Green Cloud pályázaton „Az Év Zöld Nagyvállalata” címmel gazdagodott. A díjat a cég képviseletben Liktor Dénes, Director EHS a Sustainable World konferencián vehette át.

Energiahatékony és esztétikus – megújul a Rózsa úti rendelő

Dátum: 2024. szept 08. 17:57

Végéhez közeledik a Rózsa úti rendelő felújítása. A beruházás révén hamarosan megújult környezet várja az 5. számú háziorvosi körzethez tartozókat. Az energiahatékonyságot szolgálja majd a napelem, az újfajta fűtési és hűtési rendszer, a következő körben pedig új bútorok és eszközök segítik a gyógyító munkát. A körzet néhány héten belül visszakapja régi helyét.

Szociális fejlesztések Kazincbarcikán — Elektromos járműveket kap a KSZSZK

Dátum: 2024. szept 08. 09:07

A Széchenyi Terv Plusz program keretében Kazincbarcika Város Önkormányzata vissza nem térítendő európai uniós támogatásban részesült, így újabb környezetbarát beruházás zajlik a városban.

Jó ütemben halad a munka — korszerűsödik és megújul az Egressy

Dátum: 2024. szept 07. 18:00

Az ütemtervnek megfelelően halad az Egressy Béni Művelődési Központ felújítása. A projekt jelentős energetikai fejlesztéseket és esztétikai újításokat tartalmaz, amelyek a város egyik ikonikus épületének megújulását célozzák.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolorfutás 2024

Születésfa-avató ünnepség

Völgy park

Idősek világnapja Kazincbarcikán

Don Bosco Sportközpont

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk