https://kolorline.hu/Felavatták az új Kolorcity Arénát

Felavatták az új Kolorcity Arénát

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Ünnepélyes keretek között adták át a Kolor­city Arénát augusztus 16-án, az első hazai meccs alkalmával. A Merkantil Bank Liga 2020/21 negyedik fordulóján a Pécsi MFC ellen küzdött a Kolorcity Kazincbarcika SC.

közönség
Fotók: Bartók Alexandra

A hazai szektorok hivatalos nézőszáma 777, a vendégé pedig 145 fő volt, így telt házzal nyitotta meg kapuit az új, nemzetközi mérkőzések megtartására is alkalmas stadion.

kabalafigurák

Az átadón mutatkoztak be a város kabalaállatai is: az unikornis és az oroszlán, akik a 11-es rúgó versenyen biztatták az ifjú focistákat. Az ünnepélyes pályaavatón, valamint az első hazai mérkőzésen Hajdú B. István, Prima Primissima díjas magyar sportújságíró, sportriporter töltötte be a speaker szerepét.

Hajdu B. István

A meccs kezdete előtt a klub támogatóinak képviselői egy dedikált mezt és egy csapatképet kaptak ajándékba.

Hevesi Tamás

Hevesi Tamás KBSC indulóját követően Petrovics László és Kálmán Vilmos, a Vegyész egykori csillagai végezték el a hazai meccs kezdőrúgását.

cheerleanderek

A mérkőzés szünetében a Debreceni Cheerleader csapat fokozta a hangulatot, valamint átadták a legeredményesebb 11-es rúgóknak a megérdemelt sportszer-ajándékcsomagokat.

11-es rúgó verseny

A Pécsi MFC elleni nyitómérkőzés sajnos vereséggel, 0-1-es végeredménnyel zárult.

meccs

További híreink

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Tudat(re)formáló óvodapedagógiai konferencia Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 17. 09:01

A Covid-idők kényszerszünete után összesítésben harmadik alkalommal rendeztek városunkban óvodapedagógiai konferenciát a Kazincbarcika Összevont Óvodák. A rendezvényt tudattranszformáló, interaktív előadással koronázta meg Bagdi Bella pszichológus, a Boldogságóra szellemi anyja is.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

Vármegyei Diákolimpia elődöntőn mérkőztek Borsod ifjú labdarúgói

Dátum: 2024. ápr 16. 15:24

A Diákolimpia labdarúgás vármegyei elődöntőjének adott otthont városunk a napokban. Kazincbarcika, Ózd és Edelény legtehetségesebb fiatal sportolói versenyezhettek, összesen 120-an, 12 csapatban. A cél a legjobbak kiválasztása volt a vármegyei döntőre. A kazincbarcikaiak most is bravúrosan teljesítettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Babakiállítás

Mezey István Művészeti Központ

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk