https://kolorline.hu/Nagyobb forgalom várható a közutakon a hosszú hétvége miatt

Nagyobb forgalom várható a közutakon a hosszú hétvége miatt

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatának tapasztalatai alapján az augusztus 20-ai hosszú hétvége miatt megélénkülhet a forgalom a hazai gyorsforgalmi utakon, különösen az M3-as és az M7-es autópályákon.

Bár a vírushelyzetre való tekintettel a korábbi években megszokott mértékű nemzetközi forgalom növekedésre várhatóan nem kell számítani, de az idei első munkanap átcsoportosítás miatt a belföldi forgalom a szokásosnál nagyobb lehet augusztus 19-én, szerdán a Budapestről kivezető gyorsforgalmi utakon és augusztus 23-án vasárnap a főváros felé vezető utakon.

Az augusztus 20-ai hosszú hétvége miatt előreláthatóan az M7-es autópályán a Velencei-tó és a Balaton irányába növekedhet meg még a szokásosnál is jobban a forgalom, ugyanakkor más közkedvelt turisztikai célpontokhoz vezető közutakon, főleg gyorsforgalmi utakon, különösen az M3-as autópályán várható nagyobb forgalom és telítettebb sávok.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. ezért felhívja a közlekedők figyelmét arra, hogy a következő napokban is körültekintően vezessenek, a telítettebb gyorsforgalmi- és főutakon tartsák be a megfelelő követési távolságot, hogy elkerülhessék a ráfutásos baleseteket, számoljanak hosszabb menetidővel és utazás előtt mindenképpen tájékozódjanak az aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatának weboldalán, a www.utinform.hu-n, de érdemes navigációs alkalmazásokat is használniuk az optimális útvonaluk megtervezéséhez.

További információk:
Magyar Közút Nonprofit Zrt.
Kommunikációs osztály
1024 Budapest, Fényes Elek utca 7-13.
E-mail:
kommunikacio@kozut.hu
Weboldal: www.kozut.hu
Instagram: www.instagram.com/magyarkozut
TikTok: www.tiktok.com/@magyarkozut
Youtube: www.youtube.com/magyarkozuthivatalos
Facebook: www.facebook.com/MagyarKozut

További híreink

Forgalomkorlátozás hétfőtől a Mátyás király út 17-23. szám előtt

Dátum: 2024. aug 02. 11:37

Hétfőtől a következő hét péntekig — munkavégzés miatt — a Mátyás király út 17-23. szám előtti parkolóban nagyobb volumenű forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek Kazincbarcikán.

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

Színház az egész világ

Dátum: 2024. júl 31. 15:00

Az idei Kolorfesztivál fantasztikus előadásokat is ígér. Kazincbarcikára érkezik az Experidance és a 100 Tagú Cigányzenekar, a Pannon Várszínház pedig A padlás című musicalt hozza el a helyi közönségnek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk