https://kolorline.hu/Egyelőre látogathatók az idősek

Egyelőre látogathatók az idősek

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Nincs egyelőre látogatási tilalom a Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ idősellátó intézményeiben, azonban továbbra is be kell tartani a koronavírus-járvány terjedésének megelőzése érdekében hozott szigorú előírásokat és protokollokat.

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ mind tárgyi, mind személyi feltételekben felkészült egy esetleges második hullám kezelésére emelte ki István Zsolt igazgató. Az intézmények rendelkeznek megfelelő mennyiségű maszkkal, kesztyűvel, védőruházattal, fertőtlenítő és tisztítószerekkel, amik fontos részét képezik az idősek védelmében hozott protokollok betartásában.

Az intézmények elhagyása tekintetében szintén szigorú szabályokat vezettek be, mindemellett a hozzátartozók felelőssége is elengedhetetlen, ha például idős hozzátartozójukat egy hosszabb hétvégére elviszik. Szintén fontos a csomagok fertőtlenítése, amik bekerülnek az idősotthonokba, ezeket az adott egységben dolgozók végzik el, majd adják át az idős személynek.

 

 

További híreink

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

Forgalomkorlátozás hétfőtől a Mátyás király út 17-23. szám előtt

Dátum: 2024. aug 02. 11:37

Hétfőtől a következő hét péntekig — munkavégzés miatt — a Mátyás király út 17-23. szám előtti parkolóban nagyobb volumenű forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek Kazincbarcikán.

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk