https://kolorline.hu/Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén hat közlekedési baleset helyszínén került sor rendőri intézkedésre. A balesetek közül három járt személyi sérüléssel.

Sajószentpéter belterületén, a 26-os számú főút 15850 méterszelvényénél lévő földút kereszteződésénél az Erkel Ferenc utca irányából a Hársfa utca felé közlekedett egy putnoki férfi személyautóval. A kereszteződésnél figyelmetlensége, illetve a helytelen követési távolság megtartása miatt fékezés nélkül nekiütközött a vele azonos irányból érkező és a földútra  jobbra bekanyarodni szándékozó tehergépkocsinak, melynek vezetője 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Kazincbarcika, Bercsényi utcában közlekedő gépjárművezető hölgy Opel Zafira személygépkocsival a Pepco áruház irányából az Aldi áruház irányába tartott. A Hadak útja kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta a forgalomirányító fényjelző készülék tilos jelzését, így nekiütközött az Ózd irányából Sajószentpéter irányába közlekedő Mercedes típusú személyautónak. Személyi sérülés nem történt.

Kazincbarcika, Hadak útján közlekedő nagyatádi lakos Miskolc irányából Ózd irányába tartott. A nem megfelelő követési távolság miatt az általa vezetett személyautóval nekiütközött az előtte közlekedő személygépjárműnek, ami további két személygépkocsi ütközését idézte elő.  A balesetben személyi sérülés nem történt.

Kazincbarcika, Mátyás király út 50. szám előtti útszakaszon az Augusztus 20. tér irányából a Fő tér felé közlekedő személygépkocsi vezetője figyelmetlensége eredményeként nem vette észre az előtte gyalogos-átkelőhely forgalom miatt megálló személygépjárművet, aminek hátulról nekiütközött. Személyi sérülés nem történt.

Sajószentpéteren a Wesselényi utca irányából a Munkácsy Mihály utca felé közlekedett egy sajószentpéteri lakos az általa vezetett elektromos robogóval. A kereszteződésben nagy ívben kívánt balra kanyarodni, de nem biztosított elhaladási elsőbbséget a szemből, Edelény irányából érkező és egyenesen továbbhaladni szándékozó személygépkocsinak. Ennek következtében a két jármű összeütközött. A robogót vezető személy 8 napon belül gyógyuló személyi sérüléseket szenvedett.

Kazincbarcika, Bartók Béla utcán közlekedett egy kazincbarcikai lakos az általa vezetett személyautóval a Tardonai út irányából az Akácfa utca irányába. A Bartók Béla út 31. szám előtti szakaszon a szélvédőt belülről törölte, ezért nem tartott megfelelő oldaltávolságot egy út szélén parkoló autónak, aminek következtében nekiütközött. A gépjárművezető 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

 

 

 

 

További híreink

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

Forgalomkorlátozás hétfőtől a Mátyás király út 17-23. szám előtt

Dátum: 2024. aug 02. 11:37

Hétfőtől a következő hét péntekig — munkavégzés miatt — a Mátyás király út 17-23. szám előtti parkolóban nagyobb volumenű forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek Kazincbarcikán.

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk