https://kolorline.hu/Hirdetmény Kazincbarcika Város településrendezési terv K-03 jelű módosítása

Hirdetmény Kazincbarcika Város településrendezési terv K-03 jelű módosítása

Szerző:

Kazincbarcika Város Önkormányzata

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

PARTNERSÉGI TÁJÉKOZTATÁS

Kazincbarcika Város Önkormányzata Képviselő-testületének a partnerségi egyeztetés szabályairól szóló önkormányzati rendelet (a továbbiakban: partnerségi rendelet) értelmében a településrendezési eszközök (TSZT, HÉSZ) módosítása esetén, előzetes tájékoztatást ad.

Kazincbarcika Város Önkormányzata Képviselő testülete 32/2020. (III.26.) számú határozatával döntött a Településszerkezeti Terv, a Helyi Építési Szabályzat és Szabályozási Terv K-03 jelű módosításáról.

A jelenlegi partnerségi tájékoztató a módosítás pontjait ismerteti, melynek tervezete a www.kazincbarcika.hu honlapon található.

A partnerségi rendelet alapján a készítendő módosítással kapcsolatban 2020. október 02. napjáig lehet észrevételt, javaslatot, véleményt tenni, amelyeket írásban vagy a foepitesz@kazincbarcika.hu e-mail címre küldve lehet benyújtani, illetve szóban a lakossági fórumon lehet előadni.

Fentiek alapján, lakossági fórumot tarunk, melynek:

Időpontja: 2020. szeptember 24. 14.00 óra
Helye: Kazincbarcika Polgármesteri Hivatal

3700 Kazincbarcika, Fő tér 4. 

Juhász-Nagy Balázs
városi főépítész

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

Nívós kitüntetéssel jutalmazták Tóthné Szepesi Éva munkásságát

Dátum: 2020. szept 18. 13:22

Rangos elismerést vehetett át a közelmúltban Tóthné Szepesi Éva, a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Atlétikai Szakosztályának edzője. A Magyar Atlétikai Szövetség a Magyar Atlétika Utánpótlásáért kitüntető díjban részesítette, melyet augusztus 29-én, a Hidegkúti Nándor Stadion dísztermében kapott kézhez.

20 mázsa hal került a közkedvelt tavakba

Dátum: 2020. szept 17. 11:50

Összesen húsz mázsa halat telepített szeptember 17-án azaz a mai napon Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a Csónakázó-tóba, valamint a Herbolyán található I-es számú tóba.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk