https://kolorline.hu/Forgatási helyszín volt Kazincbarcika

Forgatási helyszín volt Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztusban és szeptemberben több borsodi településen – többek között Kazincbarcikán – forgatják a Larry című nagyjátékfilmet.

A Bernáth Szilárd rendezésében készülő zenés filmdráma, felnövéstörténet egy fiatal srácról, Ádámról szól, aki súlyos beszédhibával küzd. A történet során Ádám rájön, hogy ha rappel, elmúlik erős dadogása, így végre képes megfogalmazni egész életében felgyülemlett feszültségét. A főhősünk felvesz egy dalt barátjával, mellyel neveznek egy online tehetségkutatóba. A srácok váratlanul elképesztő népszerűséghez jutnak a zene miatt. A hirtelen jött rap-karrier során Ádámnak le kell győznie gátlásait, s végre szembe kell néznie apjával, hogy tisztázzák évek óta tartó konfliktusukat.

Kazincbarcika mellett Ózd, Putnok, Edelény, Abod, Miskolc, Királd, Szakácsi, Szendrőlád, Sajószentpéter, Kánó és Sajókeresztúr is szerepel a forgatási listában. Násztor Bence a stáb egyik tagja elárulta, különösen élvezték a barcikai forgatási helyszínt – többek között a Táncsics Mihály Művelődési Házban –, nagyon kedvesek voltak velük az itt élő emberek, sok segítséget kaptak. 

A film a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készül.

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

Nívós kitüntetéssel jutalmazták Tóthné Szepesi Éva munkásságát

Dátum: 2020. szept 18. 13:22

Rangos elismerést vehetett át a közelmúltban Tóthné Szepesi Éva, a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Atlétikai Szakosztályának edzője. A Magyar Atlétikai Szövetség a Magyar Atlétika Utánpótlásáért kitüntető díjban részesítette, melyet augusztus 29-én, a Hidegkúti Nándor Stadion dísztermében kapott kézhez.

20 mázsa hal került a közkedvelt tavakba

Dátum: 2020. szept 17. 11:50

Összesen húsz mázsa halat telepített szeptember 17-án azaz a mai napon Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a Csónakázó-tóba, valamint a Herbolyán található I-es számú tóba.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk