https://kolorline.hu/Forgatási helyszín volt Kazincbarcika

Forgatási helyszín volt Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Augusztusban és szeptemberben több borsodi településen – többek között Kazincbarcikán – forgatják a Larry című nagyjátékfilmet.

A Bernáth Szilárd rendezésében készülő zenés filmdráma, felnövéstörténet egy fiatal srácról, Ádámról szól, aki súlyos beszédhibával küzd. A történet során Ádám rájön, hogy ha rappel, elmúlik erős dadogása, így végre képes megfogalmazni egész életében felgyülemlett feszültségét. A főhősünk felvesz egy dalt barátjával, mellyel neveznek egy online tehetségkutatóba. A srácok váratlanul elképesztő népszerűséghez jutnak a zene miatt. A hirtelen jött rap-karrier során Ádámnak le kell győznie gátlásait, s végre szembe kell néznie apjával, hogy tisztázzák évek óta tartó konfliktusukat.

Kazincbarcika mellett Ózd, Putnok, Edelény, Abod, Miskolc, Királd, Szakácsi, Szendrőlád, Sajószentpéter, Kánó és Sajókeresztúr is szerepel a forgatási listában. Násztor Bence a stáb egyik tagja elárulta, különösen élvezték a barcikai forgatási helyszínt – többek között a Táncsics Mihály Művelődési Házban –, nagyon kedvesek voltak velük az itt élő emberek, sok segítséget kaptak. 

A film a Magyar Nemzeti Filmalap támogatásával készül.

További híreink

Borsod MTB Bajnoka verseny Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 23. 10:46

Ismét Kazincbarcikára érkezik a Borsod MTB Bajnoka elnevezésű kerékpáros verseny, melynek augusztus 15-én az eddigiekhez hasonlóan a Csónakázó-tó ad otthont.

Spartan Race – A kerttulajdonosok engedéllyel behajthatnak

Dátum: 2021. jún 22. 15:50

Idén július 10-11-én immár 3. alkalommal rendezik meg Kazincbarcikán a világ legnépszerűbb akadályfutóversenyét, a Spartan Race-t. A megmérettetés helyszíne ismét a Csónakázó-tó környéke lesz, ezért az érintett területeken útlezárás várható, a kiskerttulajdonosoknak a szervezők a bejutást behajtási engedéllyel biztosítják majd.

Tájékoztató melegvíz-szolgáltatás szüneteltetéséről

Dátum: 2021. jún 22. 13:12

Tisztelt Felhasználónk! 2021. június 22-én a délelőtti órákban a városi távhőhálózat gerincvezetékén történt meghibásodás miatt a melegvíz-szolgáltatás átmeneti jelleggel le kellett állítanunk.

Életbe lépett a hőségriadó – Frissítő pontok Kazincbarcikán

Dátum: 2021. jún 22. 11:18

Életbe lépett az országos tisztifőorvos által elrendelt hőségriadó. Ez - az erről szóló kormányrendelet szerint - rendkívüli időjárási helyzetnek számít és rendkívüli intézkedések elrendelését is indokolja.

KolorTV élőben

Programajánló

Kolor Kölyöktábor – Médiatábor

Médiaközpont

Kolor Kölyöktábor – Sporttábor

Kazincbarcika

Kolor Kölyöktábor – Élménytábor

Gyermekek Háza – Kézművesház

Kolor kölyök tábor – Színjátszó tábor

Egressy Béni Művelődési Központ

Kolorfutás Night

Kolorcity

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk