https://kolorline.hu/Kazincbarcikai kislány nyerte a rendőrség Centenáriumi rajzpályázatának kreatív különdíját

Kazincbarcikai kislány nyerte a rendőrség Centenáriumi rajzpályázatának kreatív különdíját

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az egységes magyar rendőrség létrehozásának és fennállásának 100. évfordulója alkalmából meghirdetett Centenáriumi rajzpályázat 11-14 éves korcsoportjának kreatív különdíjasa a kazincbarcikai Fóris Anna lett.


A különdíjas alkotás  Fotók: Fóris Zsolt

Anna a Tompa Mihály Református Általános Iskola hetedik osztályos diákja. A kitűnő tanuló kislány nagy szenvedélye a rajzolás, számos rajzpályázaton indult már. Kedvenc tantárgya a testnevelés, imád sportolni, így nem véletlen, hogy a VRCK utánpótláscsapatának a tagja. A Centenáriumi rajzpályázatra édesapja, Fóris Zsolt r. alezredes hívta fel a figyelmét, aki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztályának főelőadója.

A tehetséges ifjú hölgy, szeptember 10-én, az Országos Rendőr-főkapitányságon, dr. Pozsgai Zsolt r. vezérőrnagytól, a személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettestől vette át az elismerést, édesapja kíséretében.

További híreink

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. júl 29. 13:25

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 4-én, szerdán szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Dátum: 2021. júl 29. 12:01

Kazincbarcika idén is elindult a „Virágos Magyarország” Legvirágosabb úti cél online versenyén a 30 000 főnél kisebb települések kategóriában. Már elindult a Facebook-oldalon a szavazás, amely augusztus 1-jén éjfélkor zárul. A legtöbb szavazást begyűjtő település oklevélben és tárgyjutalomban részesül, valamint a szavazók is részt vehetnek egy nyereményjátékban.

Adományozzunk helyben!

Dátum: 2021. júl 28. 14:27

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ feladatai közé tartozik a hátrányos helyzetű lakosság segítése. Az intézményegységek közül a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, és a Család- és Gyermekjóléti Központ szolgáltatásai keretében a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése érdekében igyekszik a lehetséges támogatásokhoz való hozzájutást biztosítani.

Péntekig ismét hőségriadó

Dátum: 2021. júl 28. 11:29

Péntek éjfélig rendelte el az országos tisztifőorvos a legmagasabb fokú hőségriadót. Kánikula lesz a következő napokban, a délutáni csúcshőmérséklet sokfelé eléri, meghaladja a 35 fokot és az éjszakák is egyre kevésbé hoznak felfrissülést. 

KolorTV élőben

Programajánló

Páratlan páros

Mezey István Művészeti Központ udvara

Süsü a sárkány

Mezey István Művészeti Központ udvara

St. Martin-koncert

Szent Család Templom

Kolorfutás Night

Kolorcity

Kolor Kölyöktábor – Kézműves tábor II.

Gyermekek Háza – Kézművesház

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk