https://kolorline.hu/Kazincbarcikai kislány nyerte a rendőrség Centenáriumi rajzpályázatának kreatív különdíját

Kazincbarcikai kislány nyerte a rendőrség Centenáriumi rajzpályázatának kreatív különdíját

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az egységes magyar rendőrség létrehozásának és fennállásának 100. évfordulója alkalmából meghirdetett Centenáriumi rajzpályázat 11-14 éves korcsoportjának kreatív különdíjasa a kazincbarcikai Fóris Anna lett.


A különdíjas alkotás  Fotók: Fóris Zsolt

Anna a Tompa Mihály Református Általános Iskola hetedik osztályos diákja. A kitűnő tanuló kislány nagy szenvedélye a rajzolás, számos rajzpályázaton indult már. Kedvenc tantárgya a testnevelés, imád sportolni, így nem véletlen, hogy a VRCK utánpótláscsapatának a tagja. A Centenáriumi rajzpályázatra édesapja, Fóris Zsolt r. alezredes hívta fel a figyelmét, aki a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs és Megelőzési Osztályának főelőadója.

A tehetséges ifjú hölgy, szeptember 10-én, az Országos Rendőr-főkapitányságon, dr. Pozsgai Zsolt r. vezérőrnagytól, a személyügyi országos rendőrfőkapitány-helyettestől vette át az elismerést, édesapja kíséretében.

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

Nívós kitüntetéssel jutalmazták Tóthné Szepesi Éva munkásságát

Dátum: 2020. szept 18. 13:22

Rangos elismerést vehetett át a közelmúltban Tóthné Szepesi Éva, a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Atlétikai Szakosztályának edzője. A Magyar Atlétikai Szövetség a Magyar Atlétika Utánpótlásáért kitüntető díjban részesítette, melyet augusztus 29-én, a Hidegkúti Nándor Stadion dísztermében kapott kézhez.

20 mázsa hal került a közkedvelt tavakba

Dátum: 2020. szept 17. 11:50

Összesen húsz mázsa halat telepített szeptember 17-án azaz a mai napon Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a Csónakázó-tóba, valamint a Herbolyán található I-es számú tóba.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk