https://kolorline.hu/Egyre többen fognak össze Zsombiért

Egyre többen fognak össze Zsombiért

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Lassan közeledik Zombor egyéves születésnapja, amikorra a szülők szeretnék összegyűjteni az áldást jelentő Zolgensma gyógyszerre a szükséges összeget. Ugyanis minél hamarabb megkapja a kicsi a kezelést, annál nagyobb az esélye, hogy egészséges, boldog felnőtt váljék belőle. Szépen gyarapszik az összeg, de még messze vagyunk álomhatártól. Szerkesztőségünk állandó kapcsolatban áll az édesanyával, aki az elmúlt hét történéseit osztotta meg velünk.

- A legutóbbi beszélgetésünk óta igyekszünk minél szélesebb körben kiterjeszteni az „Egymillió lépés Zsombiért” kampányunkat.

A hétvégére tervezünk egy nagyobb megmozdulást, melyhez eddig is sok település csatlakozott. A visszajelzők között Vadnán és Mályinkán kívül programot szerveznek a fővárosban és Debrecenben is. S ha már Vadna neve szóba került, hétvégén rendeztek a településen jótékonysági bált Zsombiért.


Fotó: Kondor Judit


Fotó: Kondor Judit


Fotó: Kondor Judit

Nagyon hálásak vagyunk a szervezőknek, hiszen nagy segítség a támogatásuk. A DVTK egyik szurkolói csoportja ugyancsak sokat tett értünk. Ismerősök részéről felvetődött, hogy a kupakokon kívül lehetne alumínium dobozokat gyűjteni. Arra kérjük mindazokat a környékbeli embereket, akik félreteszik nekünk az energiaitalos, vagy sörös dobozokat, azt a közösségi oldalunkon jelezzék felénk.


Fotó: Burinda - Szűcs Szabina

Ami Zsombit illeti, egyre ügyesebb, már fel tudja emelni a karját a feje fölé. Tudom, hogy ezek apró eredmények, de mi nagyon örülünk neki. – foglalta össze a hét eseményeit Burinda – Szűcs Szabina.

Fotó: Burinda - Szűcs Szabina

Kazincbarcika kupakgyűjtő pontjai:

- Pepita Bababolt - Egressy utca 9.

- Héra Szépségszalon - Jókai tér 3. Fsz/3.

- Barcika Szolg Kft. Ügyfélszolgálat - Munkácsy tér 1.

- Polgármesteri Hivatal - Fő tér 4.

- Kazincbarcikai Összevont Óvodák Napsugár Tagóvodája - Jószerencsét út 4.

- Nefelejcs Tagóvoda - Alsóvárosi Körút 44.

- Sarok ABC - Babits M. 11.

- Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltó parancsnokság - Szent Flórián tér 4.

 

További híreink

Lakossági tájékoztató szúnyoggyérítésről

Dátum: 2021. júl 29. 13:25

Kazincbarcika Város Önkormányzata nevében tájékoztatom a tisztelt lakosságot, hogy 2021. augusztus 4-én, szerdán szúnyoggyérítésre kerül sor városunkban.

Legvirágosabb úti cél – Szavazzon Kazincbarcikára!

Dátum: 2021. júl 29. 12:01

Kazincbarcika idén is elindult a „Virágos Magyarország” Legvirágosabb úti cél online versenyén a 30 000 főnél kisebb települések kategóriában. Már elindult a Facebook-oldalon a szavazás, amely augusztus 1-jén éjfélkor zárul. A legtöbb szavazást begyűjtő település oklevélben és tárgyjutalomban részesül, valamint a szavazók is részt vehetnek egy nyereményjátékban.

Adományozzunk helyben!

Dátum: 2021. júl 28. 14:27

A Kazincbarcikai Szociális Szolgáltató Központ feladatai közé tartozik a hátrányos helyzetű lakosság segítése. Az intézményegységek közül a Család- és Gyermekjóléti Szolgálat, és a Család- és Gyermekjóléti Központ szolgáltatásai keretében a társadalmi osztályok közötti szakadék csökkentése érdekében igyekszik a lehetséges támogatásokhoz való hozzájutást biztosítani.

Péntekig ismét hőségriadó

Dátum: 2021. júl 28. 11:29

Péntek éjfélig rendelte el az országos tisztifőorvos a legmagasabb fokú hőségriadót. Kánikula lesz a következő napokban, a délutáni csúcshőmérséklet sokfelé eléri, meghaladja a 35 fokot és az éjszakák is egyre kevésbé hoznak felfrissülést. 

KolorTV élőben

Programajánló

Páratlan páros

Mezey István Művészeti Központ udvara

Süsü a sárkány

Mezey István Művészeti Központ udvara

St. Martin-koncert

Szent Család Templom

Kolorfutás Night

Kolorcity

Kolor Kölyöktábor – Kézműves tábor II.

Gyermekek Háza – Kézművesház

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk