https://kolorline.hu/Egyre többen fognak össze Zsombiért

Egyre többen fognak össze Zsombiért

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Lassan közeledik Zombor egyéves születésnapja, amikorra a szülők szeretnék összegyűjteni az áldást jelentő Zolgensma gyógyszerre a szükséges összeget. Ugyanis minél hamarabb megkapja a kicsi a kezelést, annál nagyobb az esélye, hogy egészséges, boldog felnőtt váljék belőle. Szépen gyarapszik az összeg, de még messze vagyunk álomhatártól. Szerkesztőségünk állandó kapcsolatban áll az édesanyával, aki az elmúlt hét történéseit osztotta meg velünk.

- A legutóbbi beszélgetésünk óta igyekszünk minél szélesebb körben kiterjeszteni az „Egymillió lépés Zsombiért” kampányunkat.

A hétvégére tervezünk egy nagyobb megmozdulást, melyhez eddig is sok település csatlakozott. A visszajelzők között Vadnán és Mályinkán kívül programot szerveznek a fővárosban és Debrecenben is. S ha már Vadna neve szóba került, hétvégén rendeztek a településen jótékonysági bált Zsombiért.


Fotó: Kondor Judit


Fotó: Kondor Judit


Fotó: Kondor Judit

Nagyon hálásak vagyunk a szervezőknek, hiszen nagy segítség a támogatásuk. A DVTK egyik szurkolói csoportja ugyancsak sokat tett értünk. Ismerősök részéről felvetődött, hogy a kupakokon kívül lehetne alumínium dobozokat gyűjteni. Arra kérjük mindazokat a környékbeli embereket, akik félreteszik nekünk az energiaitalos, vagy sörös dobozokat, azt a közösségi oldalunkon jelezzék felénk.


Fotó: Burinda - Szűcs Szabina

Ami Zsombit illeti, egyre ügyesebb, már fel tudja emelni a karját a feje fölé. Tudom, hogy ezek apró eredmények, de mi nagyon örülünk neki. – foglalta össze a hét eseményeit Burinda – Szűcs Szabina.

Fotó: Burinda - Szűcs Szabina

Kazincbarcika kupakgyűjtő pontjai:

- Pepita Bababolt - Egressy utca 9.

- Héra Szépségszalon - Jókai tér 3. Fsz/3.

- Barcika Szolg Kft. Ügyfélszolgálat - Munkácsy tér 1.

- Polgármesteri Hivatal - Fő tér 4.

- Kazincbarcikai Összevont Óvodák Napsugár Tagóvodája - Jószerencsét út 4.

- Nefelejcs Tagóvoda - Alsóvárosi Körút 44.

- Sarok ABC - Babits M. 11.

- Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltó parancsnokság - Szent Flórián tér 4.

 

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. szeptember 18.

Dátum: 2020. szept 18. 16:38

Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos facebook oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Dátum: 2020. szept 18. 14:06

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

Nívós kitüntetéssel jutalmazták Tóthné Szepesi Éva munkásságát

Dátum: 2020. szept 18. 13:22

Rangos elismerést vehetett át a közelmúltban Tóthné Szepesi Éva, a Kazincbarcikai Városi Sportegyesület Atlétikai Szakosztályának edzője. A Magyar Atlétikai Szövetség a Magyar Atlétika Utánpótlásáért kitüntető díjban részesítette, melyet augusztus 29-én, a Hidegkúti Nándor Stadion dísztermében kapott kézhez.

20 mázsa hal került a közkedvelt tavakba

Dátum: 2020. szept 17. 11:50

Összesen húsz mázsa halat telepített szeptember 17-án azaz a mai napon Kazincbarcika Város Önkormányzata megbízásából a Barcika Park Nonprofit Kft. a Csónakázó-tóba, valamint a Herbolyán található I-es számú tóba.

KolorTV élőben

Programajánló

Kávéházi délutánok

Kazincbarcika, Kocka Étterem

Slam poetry

Egressy Béni Városi Könyvtár - Kazincbarcika

Aktívan nyolcvanon túl

Mezey István Művészeti Központ - Kazincbarcika

Móricz Zsigmond-Kocsák Tibor-Miklós Tibor: Légy jó mindhalálig

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk