https://kolorline.hu/Egyre többen fognak össze Zsombiért

Egyre többen fognak össze Zsombiért

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Lassan közeledik Zombor egyéves születésnapja, amikorra a szülők szeretnék összegyűjteni az áldást jelentő Zolgensma gyógyszerre a szükséges összeget. Ugyanis minél hamarabb megkapja a kicsi a kezelést, annál nagyobb az esélye, hogy egészséges, boldog felnőtt váljék belőle. Szépen gyarapszik az összeg, de még messze vagyunk álomhatártól. Szerkesztőségünk állandó kapcsolatban áll az édesanyával, aki az elmúlt hét történéseit osztotta meg velünk.

- A legutóbbi beszélgetésünk óta igyekszünk minél szélesebb körben kiterjeszteni az „Egymillió lépés Zsombiért” kampányunkat.

A hétvégére tervezünk egy nagyobb megmozdulást, melyhez eddig is sok település csatlakozott. A visszajelzők között Vadnán és Mályinkán kívül programot szerveznek a fővárosban és Debrecenben is. S ha már Vadna neve szóba került, hétvégén rendeztek a településen jótékonysági bált Zsombiért.


Fotó: Kondor Judit


Fotó: Kondor Judit


Fotó: Kondor Judit

Nagyon hálásak vagyunk a szervezőknek, hiszen nagy segítség a támogatásuk. A DVTK egyik szurkolói csoportja ugyancsak sokat tett értünk. Ismerősök részéről felvetődött, hogy a kupakokon kívül lehetne alumínium dobozokat gyűjteni. Arra kérjük mindazokat a környékbeli embereket, akik félreteszik nekünk az energiaitalos, vagy sörös dobozokat, azt a közösségi oldalunkon jelezzék felénk.


Fotó: Burinda - Szűcs Szabina

Ami Zsombit illeti, egyre ügyesebb, már fel tudja emelni a karját a feje fölé. Tudom, hogy ezek apró eredmények, de mi nagyon örülünk neki. – foglalta össze a hét eseményeit Burinda – Szűcs Szabina.

Fotó: Burinda - Szűcs Szabina

Kazincbarcika kupakgyűjtő pontjai:

- Pepita Bababolt - Egressy utca 9.

- Héra Szépségszalon - Jókai tér 3. Fsz/3.

- Barcika Szolg Kft. Ügyfélszolgálat - Munkácsy tér 1.

- Polgármesteri Hivatal - Fő tér 4.

- Kazincbarcikai Összevont Óvodák Napsugár Tagóvodája - Jószerencsét út 4.

- Nefelejcs Tagóvoda - Alsóvárosi Körút 44.

- Sarok ABC - Babits M. 11.

- Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltó parancsnokság - Szent Flórián tér 4.

 

További híreink

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.

Szárazon megúszós civilbejárás az új Vízi komplexumban

Dátum: 2024. ápr 25. 07:12

A várva várt kazincbarcikai Vízi komplexum első ütemének befejezésénél az érdeklődő civilek is lehetőséget kaptak belülről megtekinteni az izgalmas beruházás jelenlegi állását, egyelőre még szárazon. A város sport- és rekreációs életét hamarosan jócskán feldobó vízi létesítmény előre meglesését várakozáson is túli érdeklődés kísérte.

Sajókazinc híres szülötte

Dátum: 2024. ápr 24. 22:13

Egressy Bénire emlékeztek születésének 210. évfordulóján Kazincbarcikán.

Tour de Hongrie Kazincbarcikán

Dátum: 2024. ápr 24. 19:05

Kazincbarcika két állomással: egy cél- és egy rajtállomással lesz helyszíne a 2024-es Tour de Hongrie-nak. A május 9-i és 10-i versenynapok útlezárásokkal járnak városunkban, amelyeket a cikkünk alján látható térképen lehet megtekinteni.

KolorTV élőben

Programajánló

70 éves a mi városunk! - ovis gála

Don Bosco Sportközpont

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk