https://kolorline.hu/Csúszik az Építők úti szalézi rendház átadása

Csúszik az Építők úti szalézi rendház átadása

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Még májusban arról tájékoztattuk Önöket, hogy az Építők útján hónapok óta zajló épületfelújítás lassan a végéhez ér. Most azonban úgy látszik, hogy a 2020. június végére tervezett belső munkálatok befejezése két-három hetet várat magára, s csak ezt követően kezdődik meg az új rendház környezetének rendbetétele.

Ez azt jelenti, hogy az épület hatósági átadása viszonylag hosszú ideig elhúzódik. Ábrahám Béla atya, a szalézi rendház igazgatója reményét fejezte ki, hogy a létesítmény belső terei október közepére teljesen elkészülnek. Kérdésünkre elmondta, hogy először a szalézi közösség fog átköltözni, majd a hatósági engedélyek után a plébánia, végül pedig a tanodás gyerekek vehetik birtokba az ifjúságnevelés számára létrehozott termeket.

 

További híreink

Elmarad a Zorán - koncert

Dátum: 2020. okt 20. 15:46

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy COVID-19 érintettség miatt a 2020. október 22-ére hirdetett Zorán-koncert elmarad.

Pszichofitnesz, az életerőserkentő

Dátum: 2020. okt 20. 11:39

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus tartott lélekmelegítő előadást az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében október 19-én.

Miskolc után gyöngyösi sikerek birkózásban

Dátum: 2020. okt 20. 10:06

A KVSE Birkózószakosztályának diák I-es és diák II-es korcsoportú sportolói október 18-án színvonalas, regionális szabad és kötött fogású versenyen vettek részt Gyöngyösön.

Térítésmentes HPV elleni védőoltás 7. osztályosoknak

Dátum: 2020. okt 19. 11:50

A 2020/2021-es tanévben első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a 12. életévet betöltött, az általános iskola 7. osztályát szeptemberben kezdő lányok és fiúk önkéntes, térítésmentes HPV (Humán Papilloma Vírus) elleni védőoltásban részesüljenek. Az oltás az iskolai ellátások során a GARDASIL 9 vakcinával történik, melynek oltóanyaga a HPV 9 típusa által okozott betegségek ellen nyújt védelmet.

KolorTV élőben

Programajánló

ÚJ IDŐPONT – ZORÁN koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk