https://kolorline.hu/Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

Egy edelényi illetőségű tehergépjármű-vezető Kazincbarcika, Jószerencsét úton közlekedett az Egressy út irányából a Mátyás Király út irányába. A Kazincbarcika, Jószerencsét út 12. szám előtt a nem megfelelő követési távolság megválasztása miatt későn észlelte az előtte forgalmi okok miatt megálló személygépjárművet és a hátuljának ütközött, amit nekilökött a szintén előtte álló személygépjárműnek. A balesetben az első személygépkocsi vezetője 8 napon belül gyógyuló nyaksérülést szenvedett.

A 26-os számú főút, 20250 méterszelvényénél közlekedő személygépjármű vezetője a Miskolc irányába haladó forgalmi sáv jobb szélén lévő útpadkáról szándékolt elindulni balra Kazincbarcika irányába, mely során nem adta meg az elsőbbséget a neki bal kézről szabályosan érkező személygépjárműnek, így a jobb elejének ütközött. Ezzel személyi sérüléses balesetet okozott.

Sajószentpéter külterületén, a 26-os számú főút 16 km 332 msz-ben Sajószentpéter irányából Kazincbarcika irányába közlekedő tehergépjármű vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte, vele azonos irányba közlekedő és forgalmi okból lassító személygépjármű mögött, amelynek következtében hátulról nekiütközött, ami további ütközést eredményezet. A balesetben az egyik gépjárművezető szenvedett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket.

Kazincbarcika, Múcsonyi út 1. szám alatt található MOL benzinkúton, egy varbói lakos tolatás közben, az általa vezetett személygépjármű hátsó sarkával nekiütközött az 1. számú kútfej burkolatának. Személyi sérülés nem történt. 20.000 forintos helyszíni bírsággal zárult az intézkedés.

Ittas járművezetés

Mindkét esetben ki tudta fújni a személy a hitelesített légalkoholmérő berendezést, így vér-vizelet mintavételre nem került sor. A gyanúsítottkénti kihallgatásuk még az előállítást követően megtörtént, majd szabadon bocsátásra kerültek.

 

További híreink

Röplabdacsapatunk, a VRCK ügyesen legyűrte a vendég Kecskemétet 

Dátum: 2024. ápr 18. 22:00

Újabb győzelem híre röppent fel a kazincbarcikai férfi röplabda világából. Április 17-én, az Extraligában az 5. helyért játszó GreenPlan-Vegyész RC Kazincbarcika hazai pályán maga mögé tessékelte a vendégeskedő Kecskeméti RC csapatot a két sikerig tartó küzdelemben.

Visszaszámlálás – kezdődnek az óvodai beiratkozások!

Dátum: 2024. ápr 18. 19:26

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák tagóvodái április 22-én (hétfőn) és 23-án (kedden) várják a beiratkozást intéző szülőket. Előtte azonban érdemes felkeresni az intézmény honlapját, ahol  sok hasznos információt lehet megtudni a részletekről.

Választások — 2024. június 9.

Dátum: 2024. ápr 17. 13:36

Idén június 9-én helyi önkormányzati, nemzetiségi önkormányzati és európai parlamenti választások lesznek. Cikkünk a legfontosabb tudnivalókat folyamatos frissítés mellett tartalmazza. A kazincbarcikai választópolgárok megtudhatják, mik a határidők, és 2024-ben hogyan alakul a városban a választókerületeknek, valamint a szavazóköröknek a listája.

Jövőbe mutató partnernap a 35 éves Humán Kft.-nél

Dátum: 2024. ápr 16. 20:39

Az első nagyszabású partnernapját tartotta április 12-én Kazincbarcika 35 éves informatikai cége, a Humán Kft. Az eseményen résztvevők megismerhették a vállalat régi és új szolgáltatásait, valamint fejlesztéseit.

KolorTV élőben

Programajánló

Szárazon megúszós Vízikomplexum-bejárás

Vízi komplexum

„Kezedben a jövő” — interaktív kiállítás a fenntarthatóságról gyerekeknek

Mezey István Művészeti Központ rendezvényterem

Futókörök napja 2024

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Retro majális

Kazincbarcika, Fő tér

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk