https://kolorline.hu/Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt héten a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén négy közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök, melyek közül három járt személyi sérüléssel. Ezenkívül két esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya. Mindkettőt ittas járművezetés elkövetése miatt.

Egy edelényi illetőségű tehergépjármű-vezető Kazincbarcika, Jószerencsét úton közlekedett az Egressy út irányából a Mátyás Király út irányába. A Kazincbarcika, Jószerencsét út 12. szám előtt a nem megfelelő követési távolság megválasztása miatt későn észlelte az előtte forgalmi okok miatt megálló személygépjárművet és a hátuljának ütközött, amit nekilökött a szintén előtte álló személygépjárműnek. A balesetben az első személygépkocsi vezetője 8 napon belül gyógyuló nyaksérülést szenvedett.

A 26-os számú főút, 20250 méterszelvényénél közlekedő személygépjármű vezetője a Miskolc irányába haladó forgalmi sáv jobb szélén lévő útpadkáról szándékolt elindulni balra Kazincbarcika irányába, mely során nem adta meg az elsőbbséget a neki bal kézről szabályosan érkező személygépjárműnek, így a jobb elejének ütközött. Ezzel személyi sérüléses balesetet okozott.

Sajószentpéter külterületén, a 26-os számú főút 16 km 332 msz-ben Sajószentpéter irányából Kazincbarcika irányába közlekedő tehergépjármű vezetője nem tartott megfelelő követési távolságot az előtte, vele azonos irányba közlekedő és forgalmi okból lassító személygépjármű mögött, amelynek következtében hátulról nekiütközött, ami további ütközést eredményezet. A balesetben az egyik gépjárművezető szenvedett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket.

Kazincbarcika, Múcsonyi út 1. szám alatt található MOL benzinkúton, egy varbói lakos tolatás közben, az általa vezetett személygépjármű hátsó sarkával nekiütközött az 1. számú kútfej burkolatának. Személyi sérülés nem történt. 20.000 forintos helyszíni bírsággal zárult az intézkedés.

Ittas járművezetés

Mindkét esetben ki tudta fújni a személy a hitelesített légalkoholmérő berendezést, így vér-vizelet mintavételre nem került sor. A gyanúsítottkénti kihallgatásuk még az előállítást követően megtörtént, majd szabadon bocsátásra kerültek.

 

További híreink

Elmarad a Zorán - koncert

Dátum: 2020. okt 20. 15:46

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy COVID-19 érintettség miatt a 2020. október 22-ére hirdetett Zorán-koncert elmarad.

Pszichofitnesz, az életerőserkentő

Dátum: 2020. okt 20. 11:39

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus tartott lélekmelegítő előadást az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében október 19-én.

Miskolc után gyöngyösi sikerek birkózásban

Dátum: 2020. okt 20. 10:06

A KVSE Birkózószakosztályának diák I-es és diák II-es korcsoportú sportolói október 18-án színvonalas, regionális szabad és kötött fogású versenyen vettek részt Gyöngyösön.

Térítésmentes HPV elleni védőoltás 7. osztályosoknak

Dátum: 2020. okt 19. 11:50

A 2020/2021-es tanévben első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a 12. életévet betöltött, az általános iskola 7. osztályát szeptemberben kezdő lányok és fiúk önkéntes, térítésmentes HPV (Humán Papilloma Vírus) elleni védőoltásban részesüljenek. Az oltás az iskolai ellátások során a GARDASIL 9 vakcinával történik, melynek oltóanyaga a HPV 9 típusa által okozott betegségek ellen nyújt védelmet.

KolorTV élőben

Programajánló

ÚJ IDŐPONT – ZORÁN koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk