https://kolorline.hu/Süteményvásár és séta  Zsombiért

Süteményvásár és séta Zsombiért

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az utóbbi időben nagyot nőtt Zsombi követőtábora. Köszönhető ez talán az egyik kereskedelmi rádióban elhangzott beszélgetésnek is, melynek nyomán immár 9000 ember kíséri figyelemmel a kisfiú fejlődését.

A szülők felé egyre több megkeresés érkezik, s szaporodnak a Zsombor javára szervezett megmozdulások. Az elmúlt héten Vadnán, Dédestapolcsányban, Mályinkán, Debrecenben és Budapesten tartottak sportos, sétálós-túrázós rendezvényeket. A Kazincbarcikai Járás polgárőrei összevont szolgálat keretében sétáltak, egy barcikai fiatalember pedig Zsombiért futotta le a Bódva-völgyi Maratont. Városunkból szintén több felajánlás érkezett a szülők felé. Papírbolt, vegyesbolt csatlakozott a segítségnyújtókhoz.


Fotó: Burinda - Szűcs Szabina

A kis Zsombiról beszélgetve, az anyuka elárulta, mi a csöppség kedvenc eledele. El sem hinnék, de a kicsi rajong a paradicsomos ételekért, kedvence a spagetti, természetesen, szigorúan turmixolva. Igaz, már tud szilárd ételt is enni, de most egy makacs, kibújó fogacska miatt szívesebben fogyasztja a pépesített ennivalókat.

Ezen a héten, pénteken, - szeptember 25-én - jótékonysági süteményvásárra invitáljuk Önöket. Ha finom, minőségi, valamint házi készítésű édességre vágynak, látogassanak el a Mezey István Művészeti Központ rendezvénytermébe. A szervezők nagy szeretettel várják az édesszájú adományozókat, hiszen már eddig is számos felajánlás érkezett pékségtől, cukrázdától, magánszemélyektől, s csütörtökig továbbra is vihetők a sütemények.

Kazincbarcika kupakgyűjtő pontjai:

- Pepita Bababolt - Egressy utca 9.

- Héra Szépségszalon - Jókai tér 3. Fsz/3.

- Barcika Szolg Kft. Ügyfélszolgálat - Munkácsy tér 1.

- Polgármesteri Hivatal - Fő tér 4.

- Kazincbarcikai Összevont Óvodák Napsugár Tagóvodája - Jószerencsét út 4.

- Nefelejcs Tagóvoda - Alsóvárosi Körút 44.

- Sarok ABC - Babits M. 11.

- Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltó parancsnokság - Szent Flórián tér 4.

Ezenkívül, aki postai utalványon szeretne utalni összeget Zsombi gyógyulására, nyugodtan felveheti a kapcsolatot az édesanyával, az Sma baby Zsombor facebook oldalon, illetve az smazsombor@gmail.com e-mail címen.

Segítségüket köszönjük!

 

 

További híreink

Elballagtak a kazincbarcikai vén diákok

Dátum: 2024. máj 04. 17:56

Kazincbarcika négy középiskolájából: a Szaléziből, az Irinyiből, a Deákból és a Surányiból május 3-án, pénteken elballagtak a végzősök. Idén 320 diák búcsúzik szeretett iskolájától, társaitól és tanáraitól Kolorcityben. A Don Bosco Szakképzőben később tartják a diákok búcsúztatását.

Fergeteges retró majális Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 04. 14:21

Pihenéssel és szórakozással ünnepelte Kazincbarcika május 1-jét. A program a retró jegyében zajlott: volt mazsorettfelvonulás, veteránautó-bemutató, a Fő téren felállított színpadon fellépett többek között Zoltán Erika, Csonka András, az LGT sztárjai pedig Falusi Mariannal adtak közös koncertet.

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk