https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Hazai győzelem az Aqvital FC Csákvár ellen

Kolorcity Kazincbarcika SC – Hazai győzelem az Aqvital FC Csákvár ellen

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Merkantil Bank Liga tizenegyedik fordulójában a Kolorcity Kazincbarcika az Aqvital FC Csákvár csapatát fogadta vasárnap délután. A hazai együttesnek ezúttal sikerült itthon tartani a három pontot, így a tabella 11. helyét foglalják el.

A Kolorcity Kazincbarcika csapata sárgában, a vendégek kék-fehérben léptek pályára vasárnap a Kolorcity Arénában. A játék az első félidő zömében a vendégek térfelén zajlott, a labdát a Kazincbarcika birtokolta többet, azonban igazán veszélyes helyzetet nem sikerült kialakítaniuk. A mérkőzés 23. percében a találkozó első sárga lapját Toma György kapta, aki ezzel ötödik figyelmeztetését gyűjtötte be, így a következő, Szentlőrinc elleni bajnokin nem léphet pályára. A 42. percben a Csákvár csapata megszerezte az első gólt. Magyar Zsolt beadását a 9-es számú Daru Bence juttatta Horváth kapujába, így az első játékrész egy gólos vendégvezetéssel ért véget.

A második félidő kezdetét jelentő sípszó után az 51. percben a vendégek tizenhatosán belül Kovác Alant szerelték szabálytalanul. A megítélt büntetőt Fótyik Dominik értékesítette, így egyenlíteni tudott a Kazincbarcika. A 75. percben szerezte meg a vezetést a Kazincbarcika, a gólszerző ismét Fótyik Dominik volt. A találkozó végeredménye Kolorcity Kazincbarcika SC – Aqvital FC Csákvár 2:1.

A Vitelki legénység a hétvégén a Szentlőrinc otthonába látogat, majd október 25-én 17.00 órától hazai pályán fogadja a Szombathelyi Haladás együttesét.

 

 

További híreink

A gyerekeké is a Kolorfesztivál

Dátum: 2024. aug 02. 15:00

Három napon át a gyerekeké lesz a Csónakázó-tó Kazincbarcikán. A Kölyöksziget csupa játékkal vár minden fiatalt augusztus 10. és 12. között.

Forgalomkorlátozás hétfőtől a Mátyás király út 17-23. szám előtt

Dátum: 2024. aug 02. 11:37

Hétfőtől a következő hét péntekig — munkavégzés miatt — a Mátyás király út 17-23. szám előtti parkolóban nagyobb volumenű forgalomkorlátozásra kell számítani az arra közlekedőknek Kazincbarcikán.

Tanszergyűjtést kezd a KSZSZK

Dátum: 2024. aug 01. 17:39

Felajánlásokat vár a KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ a rászoruló diákok számára a tanévkezdéshez. Akik felszereléssel járulnának hozzá ahhoz, hogy gondtalan legyen az iskola indulása azoknak is, akiknek kevesebb jut, azok szeptember 5-ig segíthetnek. Cikkünkben a részletek.

Kiállítások és könyvbemutató a Kolorfesztiválon

Dátum: 2024. aug 01. 15:00

A kultúra és a művészet is megjelenik az idei Kolorfesztiválon. Kiállítások nyílnak helyi alkotók munkáiból, valamint debütál dr. Czifra János legújabb kötete is.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk