https://kolorline.hu/Virtuális Kolorfutás Kazincbarcika

Virtuális Kolorfutás Kazincbarcika

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Sétálj, kocogj, fuss Zsombiért!

2020-ban hetedik alkalommal került volna megrendezésre Kazincbarcika egyik legnagyobb sporteseménye, a Kolorfutás. Minden eddiginél nagyobb erőbedobással indultunk neki az idei rendezvénynek, mely az elmúlt években oly mértékben és dinamizmussal fejlődött, hogy úgy döntöttünk, nem a Kolorfesztivál részeként, hanem egy teljesen különálló programként hirdettünk meg, melyre kezdőket és profikat egyaránt vártunk. A 2020-as évet beárnyékoló koronavírus-járvány miatt és a kiszámíthatatlan helyzetre való tekintettel az eredetileg szeptemberi 13-ára hirdetett verseny törlésre került.

Ezzel minket is új helyzet elé állított az élet, és mivel sokan jeleztétek, hogy szívesen résztvettetek volna az eseményen, így azt a döntést hoztuk, hogy virtuális formában hirdetjük meg a Kolorfutást, és a nevezési díjból származó bevételt Burinda Zsombor, SMA-1-es betegségben szenvedő kisfiú gyógykezelésére ajánljuk fel.

A meghirdetett útvonalakon futhatsz, kocoghatsz, sétálhatsz, a lényeg, hogy valamilyen alkalmazással rögzítsd a teljesítményed. Ez nem verseny, itt a jótékony, segítő cél a fontos!

Rögzítsd az általad választott távot GPS óráddal vagy valamely telefonos futóalkalmazások egyikével és küldd el nekünk a linket vagy a képernyőfotót a sportszervezes@barcikaart.hu e-mail címre. A Virtuális Kolorfutás egy jó ügyet szolgál, mi bízunk benned, hogy hiteles információkat kapunk! Okleveledet e-mailben kapod meg, mellyel másokat is buzdíthatsz a közösségi médiában a virtuális Kolorfutásra. Egyedi érmed az általad megadott címre, postai úton kerül kiszállításra.


Nevezés: Néhány perc alatt, egyszerűen, online nevezhetsz, a Simple Pay rendszer segítségével, azonnali bankkártyás fizetéssel rendezheted a nevezési díjat. A nevezés akkor érvényes, ha a regisztráció során megadott e-mail címre megérkezett az elektronikus számla és a nevezési visszaigazolás voucher formájában. Az online felületen megjelenő virtuális jegyen szereplő dátum a teljesítés utolsó napját jelöli!

A nevezés leadása október 7-étől december 1-éig folyamatos, a kiválasztott távot december 10-éig, bármikor teljesítheted!

Meghirdetett távok:

  • Extra minimaraton (2.5 km)
  • Minimaraton (5,25 km)
  • Negyedmaraton (10,5 km)
  • Félmaraton (21 km)
  • Maraton (42 km)

Útvonalak:

Extra minimaraton: Fő tér (Egressy út) – Göncz Árpád utca – Liget utca – Építők útja – Jószerencsét út – (Egressy út)

Minimaraton: Fő tér (Egressy út) – Mátyás király út – Herbolyai út – Csónakázó tóra bevezető útszakasz – fordítópont – Csónakázó tóra bevezető útszakasz – Herbolyai út – fordítópont – Herbolyai út – Mátyás király út – Egressy út – Göncz Árpád út – Liget utca – Építők útja – Jószerencsét út – Fő tér (Egressy út)

Negyedmaraton: Az útvonal megegyezik a minimaraton vonalával, de két kört kell teljesíteni.

Félmaraton:
Az útvonal megegyezik a minimaraton vonalával, de négy kört kell teljesíteni.

Maraton:
Az útvonal megegyezik a minimaraton vonalával, de nyolc kört kell teljesíteni.


Információk, nevezés
Szervező:  
Barcika Art Kft. 3700 Kazincbarcika, Fő tér 5.
Nevezés: Online felületen (www.kolorcity.hu)
Nevezési díj: 4 500 Ft /fő minden kategóriában                                                                                    

A nevezési díj tartalmazza:

  • az egyedi, virtuális okleveledet
  • egyedi befutóérmet.

INFORMÁCIÓ: 
Viszoczky Sándor: +36 20/391 81 38
sportszervezes@barcikaart.hu

Extra minimaraton (2,5 km)

Minimaraton

Minimaraton (5,25 km), Negyedmaraton (10,5 km), Félmaraton (21 km), Maraton (42 km) útvonala:

negyedmaraton

Befutóérem:

érem

                           

További híreink

Elmarad a Zorán - koncert

Dátum: 2020. okt 20. 15:46

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy COVID-19 érintettség miatt a 2020. október 22-ére hirdetett Zorán-koncert elmarad.

Pszichofitnesz, az életerőserkentő

Dátum: 2020. okt 20. 11:39

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus tartott lélekmelegítő előadást az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében október 19-én.

Miskolc után gyöngyösi sikerek birkózásban

Dátum: 2020. okt 20. 10:06

A KVSE Birkózószakosztályának diák I-es és diák II-es korcsoportú sportolói október 18-án színvonalas, regionális szabad és kötött fogású versenyen vettek részt Gyöngyösön.

Térítésmentes HPV elleni védőoltás 7. osztályosoknak

Dátum: 2020. okt 19. 11:50

A 2020/2021-es tanévben első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a 12. életévet betöltött, az általános iskola 7. osztályát szeptemberben kezdő lányok és fiúk önkéntes, térítésmentes HPV (Humán Papilloma Vírus) elleni védőoltásban részesüljenek. Az oltás az iskolai ellátások során a GARDASIL 9 vakcinával történik, melynek oltóanyaga a HPV 9 típusa által okozott betegségek ellen nyújt védelmet.

KolorTV élőben

Programajánló

ÚJ IDŐPONT – ZORÁN koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk