https://kolorline.hu/Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Kazincbarcikai Rendőrkapitányság- Közlekedési helyzetjelentés

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Az elmúlt időszakban a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság illetékességi területén öt közlekedési baleset helyszínén került sor rendőri intézkedésre. A balesetek mindegyike anyagi kárral járt, személyi sérülés nem történt.

Dédestapolcsány irányából Bánhorváti felé közlekedő gépjárművezető egy jobbra ívelésű útkanyarulatban nem az út vonalvezetésének, illetve az időjárási viszonyoknak megfelelően közlekedett, ezért elvesztette uralmát a járműve irányítása felett és az út szélén lévő szalagkorlátnak ütközött. Anyagi kár keletkezett. Személyi sérülés nem történt.

Ismeretlen személy, Kazincbarcika, Mátyás Király út 51. szám előtti parkolóban az általa vezetett ismeretlen típusú és forgalmi rendszámú feltehetően nyitott rakterű tehergépjárművel tolatás közben nekiütközött egy személygépjármű bal hátsó sárvédőjének, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.

Egy budapesti lakos a 26-os főúton közlekedett az általa vezetett személygépjárművel Miskolc irányából Sajószentpéter irányába. A 26-os főút 11 km 920 msz-nél nem az út vonalvezetésének megfelelően közlekedett az ott lévő körforgalomban, ezáltal a gépkocsi bal oldali kerekeivel ráhajtott a kiemelt szigetre, ami ennek hatására rongálódott.

Ismeretlen személy, ismeretlen járművel Edelény irányából közlekedett Szuhakálló irányába Múcsony, Kossuth Lajos úton. Közlekedése során a Kossuth Lajos út 41. szám előtt várakozó személygépjármű jobb oldali visszapillantó tükrének ütközött, majd megállás nélkül továbbhajtott. Anyagi kár keletkezett. Személyi sérülés nem történt.

Sajószentpéter, Lévay József utca 57. szám előtt a Thököly utca irányából a Batthyány utca felé közlekedő helyi lakos az általa vezetett személygépkocsival a „jobbkormányos” járműve szélességét figyelmen kívül hagyva igyekezett elhaladni a részben az úttest bal oldalán álló személygépkocsi mellett, mely során járműve bal első kerekével, illetve oldalával az álló gépkocsi jobb hátsó, oldalsó részének ütközött.

Ittas járművezetés

Az elmúlt időszakban négy esetben rendelt el nyomozást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya, ittas járművezetés elkövetése miatt. Mivel mindannyian ki tudták fújni a hitelesített légalkoholmérő berendezést, így vér, illetve vizelet mintavételre nem került sor. Gyanúsítottkénti kihallgatásuk még az előállítást követően megtörtént, majd szabadon bocsátásra kerültek.

 

 

 

További híreink

Megállni és parkolni is tilos lesz több mint 1 hétig az Újkazincon

Dátum: 2024. ápr 26. 20:20

Aszfaltburkolat kerül a környező kisebb átkötő után után az Újkazinc városrész fő átvezető útjára is. Az autók több mint 1 héten át sem megállni, sem parkolni nem tudnak a munkálatok útvonalán.

Színes és formabontó! És milyen legyen még a strandunk?

Dátum: 2024. ápr 26. 13:15

„A várostervezés közös ügy, hiszen együtt élünk itt, ebben a színes városban. Egy strandberuházás szinte mindenkit érint valamilyen módon, miután családi programok színtere lesz majd ez a hely, ezért szeretnénk kikérni a kazincbarcikaiak véleményét és ötleteit is” — erről Szitka Péter polgármester nyilatkozott a város új strandjának tervezése kapcsán.

Megszaporodtak az internetes és telefonos csalások

Dátum: 2024. ápr 26. 10:38

Az utóbbi időben megugrott az online csalások száma. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság arra hívja fel a figyelmet, hogy telefonon és számítógépen keresztül is veszélyt jelenthetnek a lakosság pénzére a csalók akciói.

Sokat ér Kazincbarcikán a jeles érettségi — tanulást ösztönző támogatások a várostól

Dátum: 2024. ápr 25. 22:55

A jeles érettségit is díjazza Kazincbarcika Város Önkormányzata, és a nyári, balatoni táborozás költségeibe is beszáll a város. A félévi után idén másodszor, nyáron újra kaphatnak tanulást ösztönző támogatást a bizonyítványukért a kazincbarcikai diákok. Ezek a lehetőségek január óta adottak, az önkormányzat új támogatási formáinak köszönhetően.