https://kolorline.hu/Könyvtáros szakmai nap

Könyvtáros szakmai nap

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

„Minőségi szemlélet könyvtári környezetben” címmel tartott könyvtáros szakmai napot az Egressy Béni Városi Könyvtár október 12-én. A Mezey István Művészeti Központban rendezett eseményen Steigervald Krisztián, Tőzsér Istvánné Géczi Andrea és Tóthné Hegyi Judit tartott előadást.

A szakmai napon civil szervezetek képviselői, a környező településeken tevékenykedő könyvtárak munkatársai, illetve a helyi könyvtár képviseltette magát. Egy könyvtár minden településében fontos szerepet játszik, különösen, ha programokat is kínál. Fontos, hogy stabil alapokra tudjon építkezni. Ezért is rendezték meg ezt a könyvtáros szakmai napot.


Fotók: Bartók Bence

Az első előadó Steigervald Krisztián generációkutató volt, aki ugyan személyesen nem tudott jelen lenni, de videó formájában megtartotta előadását „Generációk harca” címmel. Őt Tőzsér Istvánné Géczi Andrea, az egri Bródy Sándor Megyei és Városi Könyvtár igazgatójának prezentációja követte, „TQM szemlélet a könyvtárban” címmel. Az igazgatónő szerint a könyvtárosok számára és minden kulturális szakember számára fontos az, hogy folyamatosan képezze magát, hiszen gyorsan változik a világ, így az igények is.

A szakmai nap harmadik előadója Tóthné Hegyi Judit volt, aki „Coaching szemlélet a könyvtárban” címmel tartott előadást. A program végén a szervezők megvendégelték a szakmai nap résztvevőit és előadóit.

 

További híreink

Földi szúnyoggyérítés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 03. 08:25

Május 7-én (kedden) szúnyoggyérítés lesz Kazincbarcikán. A Barcika Park Nonprofit Kft. megbízásából nem ez az első lépés idén a szúnyoginvázió megfékezésére: a szezonban már háromszor történt földi-biológiai gyérítés.

Leáll a távfűtés Kazincbarcikán

Dátum: 2024. máj 02. 22:33

A jó idő érkeztével május 6-tól leáll a távfűtés Kazincbarcikán. A társasházak képviselői természetesen egyedi igényeket is benyújthatnak a szolgáltató felé, amennyiben eltérő időpontban szeretnék a fűtést leállíttatni.

Így látják az ovisok Kolorcityt – Óvodai kiállítás nyílt a Don Bosco Sportközpontban

Dátum: 2024. máj 02. 07:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák szervezésében „70 éves a mi városunk!” címmel nyílt kiállítás április 25-én, a Don Bosco Sportközpontban. A megjelent családtagok és érdeklődők Kolorcity ovisainak szemével láthatták Kolorcityt, a kiállított „művek” pedig nagy sikert arattak.

Kolorcity szülinapját ünnepelték a kicsik az Ovis gálán

Dátum: 2024. máj 01. 18:00

A Kazincbarcikai Összevont Óvodák valamennyi tagóvodája megmutatta magát az Ovis gálán, amely évek óta hagyománynak számít Kazincbarcikán. A Don Bosco Sportközpont csarnokában megtartott gála témája idén a város 70. születésnapja volt.

KolorTV élőben

Programajánló

Tour de Hongrie 2024 - május 9-i kazincbarcikai célállomással

Kazincbarcika

Születés hete Kazincbarcikán

Kazincbarcika

KolorPlatz-avató

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk