https://kolorline.hu/Pénteken várja Önöket a Kolorlive Senior

Pénteken várja Önöket a Kolorlive Senior

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Megszokhatták már, hogy az idősek hónapja alkalmából a KolorTV egész októberben élő magazinműsorral kedveskedik szépkorú nézőinek, melyben egészségmegőrző témákkal és szórakoztató percekkel várják a kikapcsolódni vágyókat.

Nézzük, mit is kínálnak a holnapi – azaz október 16-ai - műsorban! A stúdióban Dr. Martis Petra gyógyszerésszel a vitaminok fontosságáról és szervezetünkre gyakorolt hatásairól beszélget kollégánk. A telefon másik végén ezen a héten Bródy János, Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas előadóművészt, zeneszerzőt, a magyar könnyűzenei élet kiemelkedő egyéniségét hallhatják majd. Egy kicsi mozgás mindenkinek kell, a karosszékből álljanak most fel! Ugye emlékeznek a köztelevízió egykori műsorának szlogenjére? Kollégáink ismét készültek Önöknek Fitt Senior tornával, amit bátran lehet csinálni a tévé képernyői előtt is. Ezúttal Máté Réka Mariann jógaoktató fogja tartani az átmozgató tornát. Kellemes időtöltést kívánunk!

 

 

További híreink

Elmarad a Zorán - koncert

Dátum: 2020. okt 20. 15:46

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy COVID-19 érintettség miatt a 2020. október 22-ére hirdetett Zorán-koncert elmarad.

Pszichofitnesz, az életerőserkentő

Dátum: 2020. okt 20. 11:39

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus tartott lélekmelegítő előadást az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében október 19-én.

Miskolc után gyöngyösi sikerek birkózásban

Dátum: 2020. okt 20. 10:06

A KVSE Birkózószakosztályának diák I-es és diák II-es korcsoportú sportolói október 18-án színvonalas, regionális szabad és kötött fogású versenyen vettek részt Gyöngyösön.

Térítésmentes HPV elleni védőoltás 7. osztályosoknak

Dátum: 2020. okt 19. 11:50

A 2020/2021-es tanévben első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a 12. életévet betöltött, az általános iskola 7. osztályát szeptemberben kezdő lányok és fiúk önkéntes, térítésmentes HPV (Humán Papilloma Vírus) elleni védőoltásban részesüljenek. Az oltás az iskolai ellátások során a GARDASIL 9 vakcinával történik, melynek oltóanyaga a HPV 9 típusa által okozott betegségek ellen nyújt védelmet.

KolorTV élőben

Programajánló

ÚJ IDŐPONT – ZORÁN koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk