https://kolorline.hu/Szép sikert ért el a Zsombiért alapítvány az Ultrabalatonon

Szép sikert ért el a Zsombiért alapítvány az Ultrabalatonon

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A Kazincbarcikát képviselő csapatokon kívül a Szép jövőért Zsombinak Alapítvány is sikert könyvelhetett el a jeles versenyen. A szervezők ugyanis a résztvevők számára kiosztott chipek letéti díját sorsolták ki három alapítvány között.

A szavazáson a kazincbarcikai kisfiú megsegítésére létrehozott alapítvány a második helyen végzett. Ez több mint félmillió forinttal növelte meg az alapítványi összeget. Szerencsére, növekszik a neves előadók tábora is, akik csatlakoznak a nemes ügyhöz.

Az elmúlt napokban Zorán, a Kossuth-és Liszt Ferenc-díjas előadóművész, zeneszerző ajánlott fel egy dedikált albumot a csöppség javára. Ennek a licitösszege szintén jóváírásra került. A segítő települések névsora is bővül, az elmúlt időszakban Sződliget sportegyesülete kapcsolódott a támogatók sorához. Ezenkívül többen dolgoztak Zsombiért.

- Kinn voltunk a múltkor megrendezett horgászversenyen, és nagyon várjuk a Virtuális Kolorfutást. A férjem megfogadta, hogy teljesíti a minimaratont. Október 16-án kapja meg Zsombi az újabb Spinraza kezelést, ezért most nem járunk gyógytornára. Ez általában nemcsak a gyereket, hanem minket is alaposan igénybe vesz, hiszen nem fájdalommentes a folyamat, ráadásul Zsombinak olyan kis vénája van, hogy többször kell megszúrni, míg sikerül megtalálni, s le tudják venni a vért, illetve a gerincvelői folyadékot. Bízom benne, hogy ezúttal talán kevesebbet kell megszúrni, s könnyebben fogja viselni Zsombi is – foglalta össze a közeli napok történéseit az édesanya.

Kazincbarcika kupakgyűjtő pontjai:

- Pepita Bababolt - Egressy utca 9.

- Héra Szépségszalon - Jókai tér 3. Fsz/3.

- Barcika Szolg Kft. Ügyfélszolgálat - Munkácsy tér 1.

- Polgármesteri Hivatal - Fő tér 4.

- Kazincbarcikai Összevont Óvodák Napsugár Tagóvodája - Jószerencsét út 4.

- Nefelejcs Tagóvoda - Alsóvárosi Körút 44.

- Sarok ABC - Babits M. 11.

- Kazincbarcikai Hivatásos Tűzoltó parancsnokság - Szent Flórián tér 4.

Amennyiben postai utalványon szeretnének utalni összeget Zsombi gyógyulására, nyugodtan felvehetik a kapcsolatot az édesanyával, az Sma baby Zsombor facebook oldalon, illetve az smazsombor@gmail.com e-mail címen, valamint a Mezey István Művészeti Központ információs pultjánál kérhetnek csekket.

 

További híreink

Elmarad a Zorán - koncert

Dátum: 2020. okt 20. 15:46

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy COVID-19 érintettség miatt a 2020. október 22-ére hirdetett Zorán-koncert elmarad.

Pszichofitnesz, az életerőserkentő

Dátum: 2020. okt 20. 11:39

Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus tartott lélekmelegítő előadást az Egressy Béni Művelődési Központ színháztermében október 19-én.

Miskolc után gyöngyösi sikerek birkózásban

Dátum: 2020. okt 20. 10:06

A KVSE Birkózószakosztályának diák I-es és diák II-es korcsoportú sportolói október 18-án színvonalas, regionális szabad és kötött fogású versenyen vettek részt Gyöngyösön.

Térítésmentes HPV elleni védőoltás 7. osztályosoknak

Dátum: 2020. okt 19. 11:50

A 2020/2021-es tanévben első alkalommal nyílik lehetőség arra, hogy a 12. életévet betöltött, az általános iskola 7. osztályát szeptemberben kezdő lányok és fiúk önkéntes, térítésmentes HPV (Humán Papilloma Vírus) elleni védőoltásban részesüljenek. Az oltás az iskolai ellátások során a GARDASIL 9 vakcinával történik, melynek oltóanyaga a HPV 9 típusa által okozott betegségek ellen nyújt védelmet.

KolorTV élőben

Programajánló

ÚJ IDŐPONT – ZORÁN koncert

Egressy Béni Művelődési Központ - Kazincbarcika, Fő tér 5.

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk