https://kolorline.hu/Újabb aranyérmet szerzett Pátrovics Géza

Újabb aranyérmet szerzett Pátrovics Géza

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

A KVSE Súlyemelő Szakosztályának vezetője, Pátrovics Géza a napokban megrendezett Masters Országos Bajnokságról a harmincegyedik aranyéremmel térhetett haza.

A koronavírus-járvány miatt egyedüliként képviselte Kazincbarcikát, hiszen a többi masters korú sportoló nem merte vállalni a versenyt.

- Én viszont nem akartam szakítani a hagyománnyal, ugyanis 1990-től indulok masters- tehát 35 év felettieknek - tartott versenyeken. Ez volt a harmincegyedik versenyem, amit megnyertem. Sajnos, szerényebb eredményekkel indultunk neki, mert a járványhelyzet okán sok nemzetközi megmérettetés elmaradt, amire készültünk. Ennek a megrendezése is bizonytalan volt, viszont a részvételi arány nem tükrözte ezt a bizonytalanságot. A nevezett nyolcvanegy fő mindegyike versenyzett. Az az igazság, hogy a versenyzők komolyan veszik a masters versenyeket, s a világ-illetve az Európa-bajnokság híján kevés lehetőség van most versenyzésre, ezért úgy gondolom, aki egy kicsit is edzett rá, elindult – tájékoztatott Pátrovics Géza. 


Tanítványai a helyszínen szurkoltak trénerüknek

A minapi győzelmen kívül jeles súlyemelőnk tizennyolcszoros Európa-bajnoknak és tizenötszörös világbajnoknak mondhatja magát. Gratulálunk a nagyszerű eredményhez!

 

További híreink

Néhány napra leáll a vízfelemegítés-szolgáltatás

Dátum: 2024. júl 22. 13:37

Karbantartás miatt 4 napig a távhőszolgáltatással összefüggő vízfelmelegítés-szolgáltatás a teljes városban szünetel. A Barcika Szolg Kft. a felhasználók türelmét és megértését kéri.

Szúnyoggyérítés a város megbízásából

Dátum: 2024. júl 22. 10:12

A Bogármérnökség Kft. végez szúnyoggyérítést Kazincbarcikán július 22-én, hétfőn. A földi-kémiai beavatkozás mellett földi-biológiai irtásra is sor kerül.

Kínai delegáció Kazincbarcikán – fókuszban Yantai város

Dátum: 2024. júl 21. 15:48

A város részéről Klimon István, Kazincbarcika alpolgármestere fogadta a kínai delegációt, amelynek kiemelt tagjai voltak Yantai város gazdaságfejlesztési vezetői, szakemberei. A delegáció kíséretében helyet kaptak a BorsodChem vezetői, Kazincbarcika képviseletében pedig önkormányzati képviselők, szakbizottságok és intézmények első emberei képviselték Kolorcityt.

A KolorTV stúdiójában a kolortáborosok

Dátum: 2024. júl 20. 12:13

A tévézés, a vágás és a hangrögzítés kulisszatitkaiba is betekinthettek azok a gyerekek, akik a Barcika Art Nonprofit Kft. által szervezett napközis táborban vettek részt. A diákok hangfelvételeket készíthettek, műsort vezethettek és birtokba vehették a TV stúdiót is. Az egyhetes program során sok izgalmas felfedezés várt rájuk, ebbe illet bele az a péntek délelőtt, amelyben médiaismeretekre is szert tehettek.

KolorTV élőben

Programajánló

Kazincbarcikai Gobelin Öltögetők Köre: Ajándék - múltunk, jelenünk

Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ, többfunkciós terem

FesztiRoll

Kazincbarcika, belterület

Galéria ’70

Mezey István Művészeti Központ kiállítóterem

Oroszi Fanni és a Band

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Rúzsa Magdi

Kazincbarcika, Csónakázó-tó

Legfrissebb galéria

Legfrissebb videók

Facebook

Szurkoljunk