https://kolorline.hu/Kolorcity Kazincbarcika SC – Megszakadt a veretlenségi sorozat

Kolorcity Kazincbarcika SC – Megszakadt a veretlenségi sorozat

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Megszakadt a Kolorcity Kazincbarcika SC utóbbi négy mérkőzése óta tartó veretlenségi sorozata. A Vitelki legénység vasárnap hazai pályán a Szombathelyi Haladástól kapott ki 0:1-re.

A mérkőzés előtt csupán egy pont és egy hely választotta el egymástól a két csapatot. A Kolorcity Kazincbarcika SC a kilencedik, a Szombathelyi Haladás pedig a tabella tizedik pozíciójából várta a találkozót. Két egymásból jól felkészült csapat mérte ösze tudását a Kolorcity Arénában, sokáig a 0:0-ás eredmény is ezt tükrözte. A vendég együttesnél leginkább Medgyes támadásai voltak veszélyesek, a KBSC pedig a szélekről építkezve próbált helyzeteket kialakítani. A Kazincbarcika kapujában először védett bajnoki mérkőzésen Szemerédi Norbert, aki többször bravúrral bizonyított. Nagy szerepet töltött be a jó védekezésben Fótyik Dominik, valamint Farkas András is, aki a 70. percben a gólvonalról mentett. Gól egészen a 88. percig nem született, ekkor a csereként beállt Tóth Barna talált be a haza kapuba és állította be a 0:1-es végeredményt. A Kolorcity Kazincbarcika SC két következő mérkőzését is hazai pályán játssza, így a 14. fordulóban november 1-jén vasárnap 17 órától a Budaörsöt, november 04-én szerdán pedig a DVSC csapatát fogadjuk. Kezdési időpont 18 óra.

 

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. december 1.

Dátum: 2020. dec 01. 17:19

Magyarország Kormányának rendelkezései alapján a koronavírus elleni védekezés a következő üteméhez érkezett. Az elmúlt hónapokban számos korlátozást láttunk és éltünk meg hazánkban és a világon, mivel a vírus nem tűnt el, a járvány továbbra sem ért véget, az orvostudomány jelenleg nem ismeri a vírus természetét, védőoltás, egyértelműen hatékony és hatásos kezelés egyelőre nincs. Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Távozik Vitelki Zoltán

Dátum: 2020. dec 01. 11:32

Távozik Vitelki Zoltán a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője. A kazincbarcikai klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott a szakemberrel.

Rendkívüli Covid-hír – 2020. november 30.

Dátum: 2020. nov 30. 17:10

Koronavírus fertőzést mutattak ki a Védőnői Szolgálat egyik munkatársánál.

Volánbusz – Kazincbarcikán is megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés

Dátum: 2020. nov 30. 11:29

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében 2020. december 1-jétől bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés.