https://kolorline.hu/Kísérje figyelemmel élőben a Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzéseit

Kísérje figyelemmel élőben a Kolorcity Kazincbarcika SC mérkőzéseit

Szerző:

Kolorline szerkesztőség

Publikálva:

Utolsó frissítés:

Kategória:

Kazincbarcika

Online felületen a Kolortv youtube csatornáján, valamint a Kolortv televíziós csatornáján is élőben követhetik az érdeklődők a vasárnap 17 órakor kezdődő Kolorcity Kazincbarcika SC – Szolnoki MÁV FC bajnoki mérkőzést.

A járványügyi intézkedések értelmében számos  szabályt vezetett be Magyarország Kormánya, melyek az egész országra általánosságban érvényesek. Így többek között a sportmérkőzések tekintetében a Kolorcity Kazincbarcika SC is zárt kapuk mögött játszhatja bajnoki fordulóit. A labdarúgás szerelmesei továbbra is követhetik a  kék sárgák mérkőzéseit, hiszen a KolorTv youtube csatornáján, a KolorTv műsorán, valamint a KBSC.hu és a kolorline.hu weboldalon élőben kísérhetik figyelemmel a hazai csapat itthoni meccseit.

További híreink

Vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán! – 2020. december 1.

Dátum: 2020. dec 01. 17:19

Magyarország Kormányának rendelkezései alapján a koronavírus elleni védekezés a következő üteméhez érkezett. Az elmúlt hónapokban számos korlátozást láttunk és éltünk meg hazánkban és a világon, mivel a vírus nem tűnt el, a járvány továbbra sem ért véget, az orvostudomány jelenleg nem ismeri a vírus természetét, védőoltás, egyértelműen hatékony és hatásos kezelés egyelőre nincs. Kazincbarcika Város Önkormányzata eddig is és ezután is fontosnak tartja a lakosság naprakész, hiteles informálását, ezért hetente két alkalommal, többnyire keddi és pénteki napokon a városban érvényben lévő intézkedésekről, a megbetegedések számáról, teendőkről adunk hírt, iránymutatást Önöknek a kolorline.hu és Szitka Péter polgármester, valamint Klimon István alpolgármester hivatalos Facebook-oldalán. Kérjük Önöket, hogy az általános védelmi szabályokat mindenhol tartsák be, vigyázzunk egymásra Kazincbarcikán!

Távozik Vitelki Zoltán

Dátum: 2020. dec 01. 11:32

Távozik Vitelki Zoltán a Kolorcity Kazincbarcika SC vezetőedzője. A kazincbarcikai klub vezetése közös megegyezéssel szerződést bontott a szakemberrel.

Rendkívüli Covid-hír – 2020. november 30.

Dátum: 2020. nov 30. 17:10

Koronavírus fertőzést mutattak ki a Védőnői Szolgálat egyik munkatársánál.

Volánbusz – Kazincbarcikán is megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés

Dátum: 2020. nov 30. 11:29

A koronavírus-járvány elleni védekezés hatékonyságának fokozása érdekében 2020. december 1-jétől bővül azon autóbusz-állomások köre, ahol megszűnik az autóbusz-vezetői jegyértékesítés.